---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Περικοπές και αψυχολόγητο άρθρο Λαρισαίου δικηγόρου (βίντεο)

9 Απριλίου 2013 - Ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Λάρισας Απόστολος Παπαπαρίσης στις ειδήσεις του Θεσσαλία Τηλεόραση με τη δημοσιογράφο Ράνια Αλεξίου για τις περικοπές και το αψυχολόγητο άρθρο Λαρισαίου δικηγόρου με τίτλο "ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ...". 

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Πολύ ωραία Απόστολε. Συγχαρητήρια!
Συνεχής ώχληση της κοινής γνώμης αλλά και της Κυβέρνησης που παρακολουθεί για τα θέματά μας.
Προσωπικό σχόλιο. Τον Κο Δασταυρίδη δεν τον βλέπω για πολύ στη θέση που τον διόρισαν. Αφού νόμισε πως έτσι παρέχει Υπηρεσία στο κόμμα (ως άνθρωπος υψηλού πνευματικού επιπέδου που διατείνεται πως είναι) ας υποστεί τις συνέπειες.

gmos63 είπε...

Συγχαρητήρια Απόστολε,απλός και μεστός ο λόγος σου όπως πάντα.
Ο κος Δασταυρίδης έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα αφού επέλεξε να προτάξει το κόμμα του πάνω από την κοινή λογική.Μου αρέσει μάλιστα ότι επιμένει και δεν καταλαβαίνειπόσο έχει εκτεθεί στην κοινή γνώμη γιατί απλά ότι άκουσε από κακόβουλους το υιοθέτησε και το παρουσίασε ως δική του άποψη.

Συγκάτοικος είπε...

Απόστολε, τα είπες μια χαρά και χωρίς υπερβολές, εκείνο όμως που δεν μου κάθεται καλά και το οποίο το λένε σχεδόν όλοι οι δικοί μας στις συνεντεύξεις, είναι το θέμα με το αξιόμαχο και το ηθικό, διαφωνώ μαζί σου και με όλους και το λέω δημόσια, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ποιο αξιόμαχο και ποιο ηθικό;

Ε. Κατσαμπέκης