---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Οι πρόεδροι των Ενώσεων Αποστράτων ν. Λάρισας αποφάσισαν...


     Σήμερα την 25η Οκτ 2011 οι πρόεδροι των Ενώσεων Αποστράτων Νομού Λάρισας ΣΞ (Παπαπαρίσης Απόστολος), ΠΑ (Βάγιας Χρήστος), ΧΩΡ-ΕΛΑΣ (Διβάνης Βασίλειος) και Π/Β (Μουρτσούδης Στέφανος) συναντήθηκαν στα γραφεία της Ένσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας και μεταξύ άλλων αποφάσισαν να οργανώσουν συγκέντρωση σε κλειστό χώρο προκειμένου να συζητηθούν οι μέχρι σήμερα εξελίξεις στον τομέα των επιπλέον περικοπών των μελών τους με βάση την ηλικία και τον τρόπο αποστρατείας και να αποφασισθούν οι περαιτέρω ενέργειες - κινητοποιήσεις.
     Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην ΕΑΑΑ, την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 19:00. Εισηγητής - κεντρικός ομιλητής ορίσθηκε ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Λάρισας. 

1 σχόλιο:

Αντωνίου Μάριος είπε...

Επιτέλους ''ξύπνησε'' η ΕΑΑΑ /Λάρισας και συμμετέχει στις διεκδικήσεις των αποστράτων;; Την Παρασκευή που όλοι εμείς τρέχαμε έξω απο το ΥΠΕΘΑ και αγωνιούσαμε τι θα γίνει με το γάλα των παιδιών μας,κερδίζοντας δυστυχώς οι μισοί συνάδελφοι τα λίγα ψίχουλα, σε ποιό νησί ταξίδευε ''για λόγους αναψυχής'' ο κ. Βάγιας;; και με υπηρεσιακό αεροσκάφος παρακαλώ;;
Του έδωσε πλέον άδεια η ΕΑΑΑ/Αθήνας ο εκεί άλλος ''κοιμώμενος'' πρόεδρος κ. Κατσαντώνης. Συνάδελφοι η ΕΑΑΑ στις κινητοποιήσεις μας, δούλεψε διασπαστικά και αντισυναδελφικά ειδικότερα οι πρόεδροι παραρτημάτων που είναι κατηγορίας Ιπταμένων.Στις επόμενες εκλογές κανένας ψήφος σε υποψήφιο Πρόεδρο Ενωσης προέλευσης Ιπταμένων.