---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

21 Φεβ 2012 "Με απόφαση ...κατατίθεται άμεσα προς ψήφιση,..." 14 Μαρ 2012, 22 ημέρες μετά... ???????????????


     Από την 21η Φεβ 2012 στο ιστολόγιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας υπάρχει η εξής ανακοίνωση:  "Διάταξη για τη βιωσιμότητα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού" Με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου και σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών κατατίθεται άμεσα προς ψήφιση, διάταξη που διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού. Με τη διάταξη αυτή επιλύεται εκκρεμότητα μιας ολόκληρης δεκαετίας και εξαλείφεται έλλειμμα ποσού ύψους 137.000.000 ευρώ. Μέσα από την εξυγίανση του Ταμείου κατοχυρώνεται η απρόσκοπτη καταβολή των μερισμάτων στους μετόχους του και θωρακίζεται το μέλλον του Ταμείου, που αποτελεί βασική προτεραιότητα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
     Δεν θα σχολιάσουμε τη λέξη "...εξαλείφεται..." που λανθασμένα αναγράφεται αφού μαθαίνουμε ότι πρόκειται για διακανονισμό του υφιστάμενου χρέους και όχι διαγραφή (όπως θα έπρεπε) αλλά μόνον τη φράση "...κατατίθεται άμεσα προς ψήφιση,...". Έχουν περάσει 22 ημέρες από τότε και ακόμα ...κατατίθεται. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: