---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Επίσκεψη Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην 1η ΣΤΡΑΤΙΑ και ΑΤΑ




     Το Στρατηγείο της 1ης Στρατιάς θα επισκεφθεί τη Δευτέρα 02 Ιουλίου 2012, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Π. Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Ζιαζιά και τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Αντώνιο Τσαντηράκη, προκειμένου να ενημερωθεί για την αποστολή, το έργο, τις επιχειρησιακές δυνατότητες και τις τρέχουσες δραστηριότητες της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ.

     Στη συνέχεια, ο κος Υπουργός θα επισκεφθεί το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, όπου θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για την οργάνωση και τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Αρχηγείου και των Μονάδων του.

     Κατά διάρκεια της επισκέψεως του στη 1η ΣΤΡΑΤΙΑ και στο ΑΤΑ ο κος Υπουργός θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων.

1 σχόλιο:

mike είπε...

Θα πει κάποιος στον νέο ΥΕΘΑ ότι κι ότι ή όλοι μαζί τι ωραία τι καλά να μας ξανάρθετε !!! Τα προβλήματα μας πότε θα τα μάθει ο ΥΕΘΑ ??? Στην επόμενη επίσκεψη ...