---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Εν ενεργεία και εν αποστρατεία Συνάδελφοι είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στον Νίκο!

     Τελέστηκε σήμερα η εξόδιος ακολουθία στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης και στη συνέχεια η ταφή στο νεκροταφείο Γιάννουλης του νεαρού, μόλις 45 ετών, Συναδέλφου ΕΜΘ Ανθστού (ΠΒ) ε.α. Νικολάου Καραβέντζα. Πλήθος εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφων τον συνόδεψαν στην τελευταία κατοικία του. Του αποδόθηκαν οι προβλεπόμενες επικήδειες τιμές από αντιπροσωπεία εν ενεργεία συναδέλφων, της 32 ΜΠΠ, όπου και είχε υπηρετήσει. Η Ένωση Αποστράτων Αξκων Στρατού κατέθεσε στέφανο και μετέφερε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια από τον πρόεδρο Αντγο ε.α. κ. Παντελή Μαυροδόπουλο. Θα μείνει στη μνήμη μας η έκφραση και η φράση του πατέρα του "Τον έχασα τον Νίκο...".
     Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγό του Βασιλική Τζαβέ, τους γονείς του Δημήτριο και Ευαγγελία και τα αδέρφια του Ιωάννη, Κων/νο και Νατάσα. Ο Νίκος γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1969 στο χωριό Γιαννωτά Ελασσώνος. Αποστρατεύθηκε με αίτηση του, στις 16 Ιουνίου 2013 και πριν λίγες ημέρες προσήλθε στο Παράρτημα Λάρισας της ΕΑΑΣ, προκειμένου να του εκδοθεί η Στρατιωτική Ταυτότητα Αποστράτου. Δεν πρόλαβε... Το Παράρτημα Λάρισας της ΕΑΑΣ θα είναι κοντά στην οικογένεια του Νίκου σε ότι χρειαστεί. 
Καλό ταξίδι, Νίκο!
Ότι χειρότερο γονιός να θάβει το παιδί του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: