---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

21η Νοεμβρίου 2011 - Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων


            Την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων τιμά η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας – Περιφέρειας Θεσσαλίας, τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011. Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
            Συγκεκριμένα, θα γίνουν οι  παρακάτω εκδηλώσεις:
            1.         Γενικός σημαιοστολισμός από 8 π.μ. μέχρι και της δύσεως του ήλιου της 21ης Νοεμβρίου 2011.
            2.         Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών καταστημάτων, καταστημάτων ΝΠΔΔ και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου.
             ΩΡΑ 07:00: Εωθινό από τη Μουσική της 1ης Στρατιάς στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
            ΩΡΑ 08:30: Επίσημη έπαρση της Σημαίας στο Ηρώο της πόλης από εκπροσώπους Εφεδρο-πολεμιστικών και Αναπηρικών Οργανώσεων Εθνικής Αντίστασης με συμμετοχή της μπάντας 1ης Στρατιάς και τιμητικού στρατιωτικού αποσπάσματος. Η  πομπή θα αναχωρήσει από το χώρο της Περιφέρειας στις 8.15 π.μ. και θα κατευθυνθεί πεζή στον ανωτέρω χώρο έπαρσης της Σημαίας. Στο χώρο θα έχουν παραταχθεί αντιπροσωπείες των Εφεδροπολεμιστικών και αναπηρικών οργανώσεων και οργανώσεων Εθνικής Αντίστασης. Όλα τα ανωτέρω θα ρυθμιστούν με τη φροντίδα του κ. Νικoλάου Γκουγκουλιά, υπάλληλου της Περιφέρειας   
            ΩΡΑ 10:30: Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Αχιλλείου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου σεβ. κ.κ. Ιγνάτιου. Μετά το τέλος της δοξολογίας και μέσα στον Ιερό Ναό θα ακολουθήσει ομιλία από Αξκο ε.α. της Ε.Α.Α.Σ. Λάρισας.
            ΩΡΑ 11:00: Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων από τις Ανώτατες Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές, πολιτικά κόμματα, συλλόγους καθώς και εκπροσώπους Νομικών Προσώπων και Φορέων που θέλουν να τιμήσουν την εορτή αυτή. Σιγή ενός λεπτού και ανάκρουση Εθνικού Ύμνου.

Σχόλιο: Για πρώτη φορά καλείται η ΕΑΑΣ Λάρισας να εκφωνήσει ομιλία για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Συγχαρητήρια στον πρωτεργάτη της ιδέας - πρότασης.


2 σχόλια:

Γραμμένος Δημήτριος είπε...

Τουλάχιστον είναι μία αρχή,εύγε!

ΡΗΓΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟ ΤΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009 ΕΙΧΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΟΠΩΣ Η ΕΚΦΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔ , ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ . ΤΑ ΕΤΗ 2009 ΚΑΙ 2010 Η ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΣ ΑΝΤΓΟ ε.α. ΡΗΓΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ . ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 21 ΝΟΕ 2011 Η ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ.