---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Τι θα χρειασθεί να στείλουμε στο δικηγορικό γραφείο που θα επιλεγεί

  1. Απόφαση συνταξιοδότησης &  αποστρατείας.  
  2. Φωτοαντίγραφο των ενημερωτικών σημειωμάτων που μας έχουν αποσταλεί από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους από 01/04/2010 μέχρι και την ημέρα που θα στείλουμε τα υπόψη στοιχεία.
  3. Επικυρωμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.
  4. Επιπλέον Αιτηθέντα Στοιχεία: Διεύθυνση και τηλέφωνο κατοικίας, κινητό τηλέφωνο, ΑΦΜ, ημερομηνία αίτησης και βαθμός αποστρατείας [Πιθανόν σε ένα ξεχωριστό φύλλο].
  5. Ιδιωτικό Συμφωνητικό – Εργολαβικό Δίκης, που θα υπογραφεί και θα σταλεί στο δικηγορικό γραφείο [Δεν είναι διαθέσιμο].
  6. Το ποσό που θα καθορισθεί ως έξοδα θα κατατεθεί σε τράπεζα που θα υποδείξει το δικηγορικό γραφείο.

8 σχόλια:

XRISTOS είπε...

Θα ηθελα να επισημανω οτι θα πρεπει το δικηγορικο γραφειο που θα επιλεγει, να ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ, για τον χρονο που θα κανει να εκδικαστει η υποθεση. Το λεω αυτο γιατι παροτι καναμε προσφυγες για τις υπερωριες και για τα 176 ευρω, ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ.ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ.
ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΄΄ΕΦΑΓΕ΄΄ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΣΕΙ.

XRISTOS είπε...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ , ΠΑΡΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

Μπάμπης είπε...

Απόστολε καλημέρα
Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι θα κάνετε το καλύτερο για όλους μας. Ο συνάδελφος παραπάνω σωστά κάνει τις επισημάνσεις του, γιατί και εγώ είμαι από αυτούς που έδωσαν κάτι "κατοστάρικα" και ακόμα περιμένουμε τις αποφάσεις των δικαστηρίων...
Οι προκαταβολές μας έγιναν ατμός...

Χαράλαμπος Καραγκιοζούδης

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

Apostolos είπε...

Αγαπητοί φίλοι, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:
1. Αν και ζητήθηκε ως κριτήριο η ταχύτητα εκδίκασης κανείς δικηγόρος δεν προσδιόρισε χρόνο γιατί κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Όλοι υποσχέθηκαν να ...τρέξουν το θέμα μας.
2. Αρχικό κόστος δε μπορεί να μην υπάρχει γιατί αφορά έξοδα του καθενός μας. Κανείς δικηγόρος δεν αναλαμβάνει να πληρώσει για 500 και πλέον συναδέλφους τα έξοδα. Αν υποθέσουμε ότι αυτά είναι 200 ευρώ μέχρι τελεσιδικίας [500Χ200=] 100.000 ευρώ!!! Άρα παλεύουμε για το μικρότερο κόστος και γνωστό εκ των προτέρων μέχρι τελεσιδικίας και όχι γενικά και αφηρημένα.
3. Το κέρδος του δικηγόρου θα είναι σε ποσοστό επί του επιδικαζόμενου ποσού. Αγωνιζόμαστε για το μικρότερο δυνατόν κόστος λόγω του μεγάλου αριθμού των συμμετεχόντων αλλά και λόγω της μεγάλης πιθανότητας επιτυχίας που έχουμε έστω και μακροπρόθεσμα.
4. Λοιπές λεπτομέρειες θα διευκρινισθούν έγκαιρα.

Apostolos είπε...

ΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΣΗ: Τα παραπάνω δικαιολογητικά αφορούν μόνο τα άτομα που ανήκουν στην ΕΕΑΣ Λάρισας;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ.

Κυριάκος είπε...

Εάν απο τις παρακάτω διεκδικήσεις σε ορισμένους συναδέλφους αφορούν μία ή δύο απο αυτές, π.χ. λόγω ηλικίας κ.τ.λ. η χρηματική συμμετοχή τους Θα πρέπει να είναι ανάλογη για νά ξέρουν τι θα πληρώσουν, ή η συμμετοχή είναι ίδια και πάει πακέτο για όλους;
Οι διεκδικήσεις μας, μέσω δικαστηρίων, αφορούν στα:
(1) Στα επιδόματα εορτών και αδείας {Ν.3847/2010}.
(2) Στην επιπλέον ειδική εισφορά 6 έως 10% {Ν.3986/01-07-2011}.
(3) Στη μείωση σύνταξης 40% πάνω από 1.000 ευρώ στους έχοντες ηλικία κάτω των 55 ετών και δεν έχουν συμπληρώσει 35 συντάξιμα έτη υπηρεσίας {Ν.4024/27-10-2011}

Apostolos είπε...

Οι ενέργειες - έξοδα είναι τα ίδια καθόσον σε ένα έγγραφο θα γραφούν μία ή δύο ή και οι 3 διεκδικήσεις.