---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ντροπή! Διαλύουν οικογένειες στρατιωτικών! Καταργούν την συνυπηρέτηση!!!

     Η αδιαφορία -αν και κάποιοι πλέον δικαιολογημένα μιλούν για στοχοποίηση και εκδικητικότητα- της κυβέρνησης για τα στελέχη των ΕΔ ξεπερνάει τα όρια της λογικής. Δεν αρκεί φαίνεται η οικονομική εξαθλίωση που επέβαλε με σειρά αλόγιστων περικοπών, τώρα με περισσή αναλγησία διαλύει κυριολεκτικά οικογένειες!

    Οι καταγγελίες στο Onalert, τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν. Σύζυγοι στρατιωτικών οι οποίοι έκαναν το λάθος να έχουν σπουδάσει και να είναι δάσκαλοι των παιδιών μας, χωρίζονται από τις οικογένειές τους, αφού δεν ελήφθη σε καμία περίπτωση υπ΄ όψη ο παράγοντας συνυπηρέτηση με τον στρατιωτικό σύζυγο!!!

      Η ανικανότητα -αν πρόκειται απλά για ανικανότητα- έχει και κάποια όρια! Δεν είναι δυνατόν να έχεις εξαθλιώσει οικονομικά οικογένειες και τώρα όχι μόνο να τις χωρίζεις με το έτσι θέλω, αλλά να προσθέτεις νέα οικονομικά βάρη! Πόσα σπίτια πρέπει να συντηρεί ένας στρατιωτικός; Εδώ δεν μπορεί να συντηρήσει ένα!

      Κι αν στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων κρυφτούν πίσω από τη δήθεν άγνοια, στο ΥΕΘΑ δεν έχουν συναίσθηση των συνεπειών αυτής της κυβερνητικής αναλγησίας; Κι αν ναι τι προτίθεται να κάνει ο ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης;

      Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, αφού σε 10 ημέρες τα σχολεία ανοίγουν. Η λύση πρέπει να βρεθεί σήμερα και δεν μπορεί να είναι οποιαδήποτε άλλη από το να ληφθούν υπόψη όλα τα αιτηματα συνυπηρέτησης. Οποιαδήποτε άλλη “λύση” απλά ενισχύει όσους υποστηρίζουν ότι αυτή η κυβέρνηση απλά δεν θέλει ΕΔ.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΝΔ

      «Για μια ακόμη χρονιά η κυβέρνηση δεν σεβάστηκε την ισχύουσα νομοθεσία, στο ζήτημα της συνυπηρέτησης στελεχών των ενόπλων δυνάμεων με τις η τους συζύγους των που είναι εκπαιδευτικοί.

   

      Στις χθεσινές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών που ανακοινώθηκαν διαλύθηκαν οικογένειες.

 Ο ένας στη νότια Ελλάδα ο άλλος υπηρετεί στη Μακεδονία.

 Δεν φτάνει που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πετσόκοψε τους μισθούς των στρατιωτικών, τώρα τους αναγκάζει να συντηρούν και δύο σπίτια εφ όσον ο ένας είναι εκπαιδευτικός.

   

      Αυτή είναι η κοινωνική ευαισθησία της κυβέρνησης;

 Ούτε αυτό το θέμα μπορούν να οργανώσουν στην κυβέρνηση;

 Δεν έχουν αφήσει τίποτε όρθιο γι αυτό και προκαλούν καθημερινά την αγανάκτηση των πολιτών με τις αποφάσεις τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: