---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Χωρίς σχόλια... No comments...

ΔΕΠΛΗ ΤΗΣ 08 ΣΕΠ 2011

     1.   Η φωτογραφία που δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από το Στρατό. Το σχόλιο ήταν: «Τώρα σίγουρα θα τρίζουν τα κόκαλα του Ατατούρκ. Βρε πως καταντήσαμε το Στρατό μας. Είπαμε να δεχτεί τα συγχαρητήρια ο πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά όχι και έτσι…»

ASKERDEN BU FOTOĞRAFA AÇIKLAMA












     2.  Πραγματοποιήθηκε χθες στην έδρα της 2ης Στρατιά (Μαλάτεια), 3ωρη ενημέρωση με θέμα «επιχειρήσεις εσωτερικής ασφάλειας», στην οποία παρουσιάστηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν στα σύνορα με το Ιράκ και τη Συρία. Στην ενημέρωση συμμετείχαν οι Αρχηγοί των Κλάδων και ο Α/Στρκής. Στη συνέχεια ο Α/ΓΕΕΘΑ και η ακολουθία του μετέβησαν στο Ντιγιάρμπακιρ, όπου επιθεώρησαν Μονάδες του 7ου ΣΣ, καθώς και Μονάδες της Αεροπορίας.


     3.  Συνεχίζονται οι αεροπορικές επιδρομές από Τουρκικά αφη σε περιοχές του Β. Ιράκ, για εξουδετέρωση αποθηκών και εγκαταστάσεων  ανταρτών του ΡΚΚ. Ταυτόχρονα παρατηρείται μεταφορά ειδικά εκπαιδευμένων Μονάδων στην περιοχή των συνόρων, τόσο με Ε/Π Σικόρσκυ όσο και με πολιτικά τύπου οχήματα (40 τον αριθμό). Τα παραπάνω οχήματα ερχόταν από την κατεύθυνση του Μάρντιν. Οι παραπάνω κινήσεις πραγματοποιούνται εντός της ΖΕ της 23ης Μεραρχίας Συνόρων Στρκής και κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Στο όρος Τζούντι πετούν Ε/Π Κόμπρα, τα οποία πραγματοποιούν σποραδικές βολές.
Λόγω εκδηλώσεων τρομοκρατικών επιθέσεων κατά τη μεταφορά στρατιωτών από τα κέντρα στις Μονάδες, μετά τη δημοσίευση σχετικής απόφασης στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, οι Στρατιώτες πλέον θα μεταφέρονται όχι με το φθηνότερο μέσο, αλλά με το ασφαλέστερο και θα γίνεται χρήση κυρίως των αεροπορικών γραμμών.

Şırnak'ta askeri hareketlilik ve sınıra sevkiyat

     4.  Σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα η Επχίας Χαμιέτ Ακσόϊ, η οποία υπηρετούσε στη Δκση Στρκής της επαρχίας Πέρτεκ του Νομού Τούντζελι. Η παραπάνω υπηρετούσε εδώ και ένα χρόνο στην περιοχή (συνυπηρέτηση) ενώ ο σύζυγός της είναι Υπλγός και υπηρετεί ως Δκτής Λόχου Καταδρομών Στρκής της επαρχίας Πέρτεκ.

     5.  Η Τουρκία σε συνεργασία με την Ιαπωνία και την Ιταλία (κονσόρτσιουμ), θα προβεί στην κατασκευή κρεμαστής γέφυρας στον κόλπο της Νικομήδειας και όταν ολοκληρωθεί το όλο έργο, η απόσταση Κων/πολη – Προύσα – Σμύρνη, θα καλύπτεται σε 3,5 ώρες. Το έργο αυτό θα εξυπηρετεί περίπου 25 εκατομμύρια Τούρκους πολίτες που ζουν στις περιοχές που θα περνάει ο αυτοκινητόδρομος. Με την κατασκευή της γέφυρας, το κομμάτι του κόλπου που σήμερα καλύπτεται περίπου σε 70 λεπτά, θα καλύπτεται πλέον μέσα σε 6 λεπτά.




İzmit Körfez Geçiş Köprüsü için imzalar atıldı

Δεν υπάρχουν σχόλια: