---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

25 Ιουλίου 2012 - Ενημέρωση και Δήλωση από Δικηγορικό Γραφείο κας Τζούλη

     Κατόπιν νεότερης ενημέρωσης που είχαμε σήμερα από το Ελεγκτικό Συνέδριο και συγκεκριμένα από την κα Καραμαδούκη Χρυσούλα, Πρόεδρο του Α' Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σας γνωρίζουμε τα κάτωθι: Κατ' αρχήν, η κα Πρόεδρος επιβεβαίωσε τα όσα σας είχαμε αρχικά πει για την κατάθεση έφεσης ενώπιον του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Ήτοι μας επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει αναγκαιότητα-υποχρεωτικότητα εκ του νόμου να κατατεθούν ενστάσεις αντί των εφέσεων, μπορούμε και απευθείας να προβούμε σε έφεση. Επίσης, ενώ μας επιβεβαίωσε ότι οι ενστάσεις απορρίπτονται κατά κανόνα από το Κλιμάκιο, όπως αρχικά σας είχαμε ενημερώσει, εντούτοις μας ενημέρωσε ότι στην ελάχιστη πιθανότητα που κάποια γίνει δεκτή, τότε αυτό θα αποτελέσει αναμφίβολα πρόκριμμα και δεδικασμένο για όλες τις ενστάσεις που θα συζητηθούν. Κατόπιν των ανωτέρω, σας ενημερώνουμε ότι εκτός από τις εφέσεις θα κατατεθούν και ενστάσεις, δεδομένου και του πολύ χαμηλού συνολικού κόστους της ένστασης (ήτοι 20 ευρώ παράβολο ανά άτομο, χωρίς άλλες επιβαρύνσεις).

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ Κ.Κ. ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ
     Δια της παρούσης μου, σας δηλώνω ότι όποιος κ.κ. απόστρατος επιθυμεί να λάβει πίσω τον ατομικό του φάκελο, με δική του εντολή προς το γραφείο μας, αυτομάτως παύει να ισχύει και το μεταξύ ημών υπογραφέν ιδιωτικό συμφωνητικό – εργολαβικό δίκης (έγγραφο Νο 4).  Ήτοι, παύει οιαδήποτε έννομη ισχύς και έννομη συνέπεια που απορρέει από το εργολαβικό δίκης και ουδεμία απαίτηση ή αξίωση πάσης φύσεως υφίσταται μεταξύ και των δυο συμβαλλομένων μερών.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΟΥΛΗ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΣΧΟΛΙΟ: Παρακαλώ για απορίες να επικοινωνείτε απευθείας με το δικηγορικό γραφείο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατοπιν επικοινωνιας με την Κα Πατριαρχεα σημερα, να σημειωσω οτι το κοστος της ενστασης δεν αλλαζει το αρχικα συμφωνηθεν ποσο με το Γραφειο της Κας Τζουλη.


Δηλαδη το κοστος της ενστασης ενσωματωνεται στο αρχικο κοστος της εφεσης των 388,52 ευρω που μπορει να καταβληθει εφαπαξ ή σε δυο δοσεις των 194,26 ευρω με την πρωτη μεχρι 27 Ιουλιου.


Μην ξεχνατε επισης την εξουσιοδοτηση με την πρωτη δοση.


Αθανασιος Κηρυκος

Βασιλης Οικονομοπουλος είπε...

Επειδή δεν ξέρω αν έστειλα το προηγούμενο σχόλιο μου, επαναλαμβάνω : ότι με ξάφνιασε αυτή η δήλωση του γραφείου ... κι επειδή δεν έχω δικηγορικές γνώσεις είχα αποφασίσει να χρησιμοποιήσω το θέμα της "ένστασης" ως κριτήριο αξιολόγησης ! Ζήτησα λοιπόν τον φάκελό μου από το Γραφείο (που ευγενέστατα δέχτηκε να μου τον αποστείλει) θεωρώντας ότι αν δεν είχε προκύψει η "αναμπουμπούλα" λόγω αύξησης του κόστους θα είχαμε ακολουθήσει ένα αβέβαιο δρόμο ενώ υπήρχε ασφαλέστερος !!! Τώρα μένει να δω ποιο θα είναι το επόμενο βήμα μου, αφού για την επιτυχή έκβαση της υπόθεσης εκτός του σωστού δρομολογίου απαιτείται και η επιλογή του βέλτιστου τρόπου διέλευσης ...