---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

25 Ιουλίου 2012 - Δήλωση Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου μετά τη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ)

     Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος μετά τη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Όπως ξέρετε, συνεδρίασε πριν από λίγο το ΚΥΣΕΑ και αποφάσισε να τοποθετήσει στη θέση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού τον Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Γκίνη, μέχρι σήμερα Διοικητή Στρατιάς και ταυτόχρονα Γενικό Επιθεωρητή Στρατού. Αυτό ήταν το αντικείμενο της συνεδρίασης και αυτή είναι η απόφαση που κατέληξε το ΚΥΣΕΑ.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θέλετε να μας κάνετε ένα σχόλιο για την παραίτηση του Αρχηγού;
Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Η παραίτηση του κ. Ζιαζιά ήταν μία προσωπική του επιλογή. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι περισσότερο. Απλώς, επειδή ακούω στα ραδιόφωνα διάφορα από το πρωί, δεν υπήρξε ποτέ και δεν ετέθη ποτέ θέμα επιστροφής αποστράτων στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ούτε υπήρξε, ούτε ετέθη από κανέναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: