---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Παράδοση - Παραλαβή Α/ΓΕΣ, ΑΣΔΕΝ και Συνεδρίαση ΑΣΣ

     Την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ) στη Βάρη Αττικής, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού κ. Μιχαήλ Κωσταράκου, η τελετή παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού από το Στρατηγό κ. Κωνσταντίνο Ζιαζιά, στον Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Γκίνη.

     Την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012 στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της ολομέλειας του νέου Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου (ΑΣΣ).

     Την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της ΑΣΔΕΝ στο Στρατόπεδο «ΣΑΚΕΤΑ Β’» στην Αθήνα, η τελετή παράδοσης – παραλαβής Διοικήσεως της ΑΣΔΕΝ, από τον Αντιστράτηγο κ. Γεώργιο Σοφιανίδη στον Αντιστράτηγο κ. Βασίλειο Τελλίδη, παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτη Καράμπελα και του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου κ. Κωνσταντίνου Γκίνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: