---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Επαφές προέδρου ΕΑΑΣ στο πλαίσιο της ημερίδας «Η στρατηγική σημασία του Αιγαίου πελάγους και των νήσων του στην αμυντική, οικονομική και πολιτική θωράκιση της Ηπειρωτικής Ελλάδας»

     Επίσκεψη Προέδρου ΕΑΑΣ την 11 Οκτ 2012 σε Δήμαρχο Λέσβου και Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου στα πλαίσια του εορτασμού της εκατονταετηρίδας από την απελευθέρωση της Λέσβου από τον Τουρκικό ζυγό. Για τον σκοπό αυτόν πραγματοποιήθηκε ημερίδα, την οποία διοργάνωσε το Παράρτημα της ΕΑΑΣ  Ν. Λέσβου, με θέμα: «Η στρατηγική σημασία του Αιγαίου πελάγους και των νήσων  του στην αμυντική, οικονομική και πολιτική θωράκιση της Ηπειρωτικής Ελλάδας».
 
     Υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία  της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Αντιστράτηγο ε.α. κ. Παντελή Μαυροδόπουλο, το μέλος, Αξιωματικό ε.α. κα Ιωάννα Μπενάκη Φραγκούλη και τον Πρόεδρο του Παραρτήματος Μυτιλήνης της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, Αντιστράτηγο ε.α. κ. Ευστράτιο Χαραλάμπους, επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι τον Δήμαρχο Λέσβου, Δημήτρη Βουνάτσο. Συνεχάρησαν τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή για τη δραστηριότητά τους στα δύσκολα καθήκοντα που προέκυψαν από τη συνένωση 13 Δήμων σε έναν και ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης, όπου την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012, στις 5:00 το απόγευμα, η Ένωση  Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Παράρτημα Μυτιλήνης), πραγματοποιεί ημερίδα για τον εορτασμό της εκατονταετηρίδας από την απελευθέρωση της Λέσβου από τον Τουρκικό ζυγό, με θέμα: «Η στρατηγική σημασία του Αιγαίου πελάγους και των νήσων  του στην αμυντική, οικονομική και πολιτική θωράκιση της Ηπειρωτικής Ελλάδας». Επίσης, εξήραν την πατριωτική δράση του Δημάρχου και την αγαστή συνεργασία του με τις Ένοπλες Δυνάμεις και ως Βουλευτής και ως Νομάρχης και σήμερα ως Δήμαρχος, ενώ ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ., κ. Μαυροδόπουλος, του προσέφερε τον θυρεό της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Ο κ. Βουνάτσος, με τη σειρά του ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία της Ε.Α.Α.Σ για την τιμητική επίσκεψη στο Δημαρχείο και για τα καλά τους λόγια και τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα. Από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Λέσβου

     Στα πλαίσια της ημερίδας που πραγματοποιεί το Παράρτημα της Μυτιλήνης για τα «100 χρόνια Ελευθερίας στο Αιγαίο», ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Νάσος Γιακαλής, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού, Αντιστράτηγο Ε.Α. κ. Μαυροδόπουλο Παντελή. Παρόντες στη συνάντηση ο Πρόεδρος του Παραρτήματος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού στη Μυτιλήνη Αντιστράτηγος Ε.Α. Χαραλάμπους Ευστράτιος και το μέλος του Δ.Σ. κ. Μπενάκη Ιωάννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: