---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Αγώνες Ανώμαλου Δρόμου Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας



Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013, διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Ανώμαλου Δρόμου «Σκαμνιές» Πηγής του Δήμου Πύλης (Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων), το Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου των Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, έτους 2013. Τους αγώνες διοργάνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού με τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών και με την εποπτεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων. Την έναρξη των αγώνων κήρυξαν ο Δκτής της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ταξίαρχος κ. Δημήτριος Μπίκος και ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Κουφογάζος. Τη δραστηριότητα τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Τρικάλων κκ. Βλαχογιάννης Ηλίας και Μιχάλης Ταμήλος, o Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Χρήστος Λάππας, εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως, εκπρόσωποι του ΓΕΣ και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και οι εκπρόσωποι του ΑΣΑΕΔ και των Σχολών που έλαβαν μέρος (Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού, Σχολή Υπαξιωματικών Διοικητικών Αεροπορίας, Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας και Σχολή Αστυφυλάκων). Διεξήχθησαν τα αγωνίσματα των 3.000μ Σπουδαστριών και 6.000μ Σπουδαστών. Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

3.000μ Γυναικών σε ατομικό επίπεδο

1η θέση κατέλαβε η Λουρή Αθανασία της ΣΜΥ

2η θέση κατέλαβε η Πετροπούλου Πελαγία της ΣΜΥ και

3η Θέση κατέλαβε η Παππά Ελευθερία της ΣΥΔ

3.000μ Γυναικών  σε ομαδικό επίπεδο

1η θέση κατέλαβε η ΣΜΥ

2η θέση η ΣΤΥΑ και

3η Θέση η ΣΥΔ

6.000μ Ανδρών σε ατομικό επίπεδο

1η θέση κατέλαβε ο Ζαχαριάς Βασίλειος της ΣΤΥΑ

2η θέση κατέλαβε ο Τσολάκης Θεόδωρος της ΣΤΥΑ και

3η Θέση κατέλαβε ο Πιτσιάβας Αθανάσιος της ΣΤΥΑ

6.000μ Ανδρών σε ομαδικό επίπεδο

1η θέση κατέλαβε η ΣΤΥΑ

2η θέση η ΣΜΥ και

3η Θέση η ΣΜΥΝ
Η Σχολή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια το Δήμαρχο Πύλης για τη συνδρομή του στην προετοιμασία και διεξαγωγή των αγώνων,  το Σύλλογο Κριτών Δυτικής Θεσσαλίας για τη  προσφορά τους στην πιστοποίηση των αποτελεσμάτων, καθώς και τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής της Σχολής για την πολύτιμη συνδρομή τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια: