---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

"Στόχος και Ελπίδα" του Σχη ε.α. Ευάγγελου Αθανασιάδη



Συζητώντας με φίλους/ες τα προβλήματα, ειδικά και γενικά, καταλήξαμε σε ένα συμπέρασμα. Έχουμε χάσει το….ΣΤΟΧΟ….. Έχουμε χάσει την ΕΛΠΙΔΑ….

Τότε, σε έναν από τους φίλους μου, ήρθε μια ιδέα και μου λέει: « Έλα να σου γνωρίσω ένα ζευγάρι . Ίσως από εκεί μπορούμε να «πάρουμε», να «δούμε», να «καταλάβουμε» τελικά τι είναι να έχεις ΣΤΟΧΟ, τι είναι τελικά και η ΕΛΠΙΔΑ».

Τους γνώρισα από κοντά.

Πρόσωπα γαλήνια, ήρεμα, που ξέρουν που «πατάνε» , χαμογελαστά.

Γιατί; Έχουν ΣΤΟΧΟ στη ζωή τους.

Γιατί; Μέσα από το πόνο και τη δυστυχία, που έζησαν στη παιδική τους ηλικία, πήραν την δύναμη και καθημερινά, μοιράζουν απλόχερα και σιωπηρά, χωρίς απολύτως καμιά εξάρτηση την ΕΛΠΙΔΑ !!! Την ΕΛΠΙΔΑ για το καλύτερο αύριο!!!

Ξαφνικά κάποια δημόσια πρόσωπα τους ανακάλυψαν. Κάποιοι/ες τους ανακαλύπτουν καθημερινά. Και όλοι τους μένουν έκπληκτοι….

Ποιος είναι ο ΣΤΟΧΟΣ τους; Τι είδους ΕΛΠΙΔΑ εννοώ;

Επισυνάπτω τα αρχεία. Δείτε, συζητήστε μεταξύ σας και σας παροτρύνω ανεπιφύλακτα, να τους γνωρίσετε….μπορείτε…έρχονται και περνάνε καθημερινά, από κοντά σας…

Γιατί να τους γνωρίσετε; Γιατί τους έχουμε ανάγκη !!!! Δεν μας έχουν ανάγκη!!!! Έτσι απλά….. Τα αρχεία…τα εξηγούν όλα…. «Μια εικόνα…..1000 λέξεις»!!!!


2.         http://benjaminorphans.com/
3.         https://www.facebook.com/groups/benjaminorphans/

Δεν υπάρχουν σχόλια: