---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Το Συντονιστικό Αποστράτων των ΕΔ & των ΣΑ ν. Λάρισας, συναντά τους βουλευτές της περιοχής

     Μετά τη συγκέντρωση των Αποστράτων των ΕΔ και των ΣΑ νομού Λάρισας την 10η Δεκεμβρίου 2012 το Συντονιστικό αποφάσισε όχι μόνο να στείλει το ψήφισμα σε ηλεκτρονική μορφή σε όλους τους βουλευτές της Λάρισας αλλά και να ζητήσει να συναντηθεί μαζί τους, όχι για να αποσπάσουν συμπάθεια και υποσχέσεις, αλλά να βεβαιωθούν ότι οι κύριοι βουλευτές θα κατανοήσουν το μέγεθος και το παράλογο της αδικίας, που πρόκειται να συντελεστεί εις βάρος των αποστράτων με τις διπλές και τριπλές μειώσεις των συντάξεων τους. 
     Το e-mail στάλθηκε στους Μάξιμο Χαρακόπουλο (ΝΔ), Χρήστο Κέλλα (ΝΔ), Ηρώ διωτη (ΣΥΡΙΖΑ), Γελαλή Δημήτριο (ΣΥΡΙΖΑ), Φίλιππα Σαχινίδη (ΠΑΣΟΚ), Θωμά Ψύρρα (ΔΗΜΑΡ), Γεώργιο Λαμπρούλη (ΚΚΕ) και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο (ΧΑ). Επικοινώνησαν μαζί μας ο κ. Κέλλας (συναντηθήκαμε Παρασκευή βράδυ) και ο κ. Χαρακόπουλος (συναντηθήκαμε Σάββατο μεσημέρι). Επανήλθαμε σήμερα το απόγευμα και ξαναστείλαμε e-mail στους υπόλοιπους και αναμένουμε. Ο κ. Κέλλας εξέδωσε το δελτίο τύπου που φαίνεται εδώ.  
Από πληροφορίες μας το ίδιο γίνεται σε πολλά μέρη της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: