---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Η επόμενη μέρα της μεγάλης συγκέντρωσης των Αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων & των Σωμάτων Ασφαλείας στη Λάρισα {video}

     Παρά τις προσπάθειες του Συντονιστικού των Αποστράτων των ΕΔ & των ΣΑ νομού Λάρισας η οργή και η αγανάκτηση δεν μπορεί να αποκρυβεί στο video που ακολουθεί. Η συζήτηση ήταν πολλές φορές έντονη, ακόμα και παρουσία των δημοσιογράφων των τοπικών καναλιών, των εφημερίδων και ιστοσελίδων, τους οποίους και ευχαριστούμε για την παρουσία τους και για την κάλυψη της συγκέντρωσης μας. Το επαναλαμβάνουμε, όποιος δεν πάρει το μήνυμα κακό του κεφαλιού του. Αν εξαιρέσουμε τους ανέργους καμία άλλη κοινωνική ομάδα δεν έχει υποστεί τέτοιας κλίμακας διωγμό.
ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ...
     Η "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"  στην 1η σελίδα με τίτλο "Οργισμένοι απόστρατοι..." και στην 11η με τίτλο "Οργή και αγανάκτηση από τους απόστρατους"
Ο "ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ" με τίτλο "Μήνυμα αγανάκτησης"
     Πολλές ιστοσελίδες και ιστολόγια μας φιλοξένησαν. Ορισμένες-α φαίνονται παρακάτω:



http://tanea24.gr/oi-apostratoi-ton-ed-kai-ton-sa-tis-larisas-esteilan-to-minima-oxi-stis-polaples-meioseis-ton-sintakseo.454b87051420638d52cd85a4ace1a093.htm 
http://apostratoiargolidas.blogspot.gr/2012/12/10-12-2012-pics-vid.html 
http://eaaavol.blogspot.gr/2012/12/10-12-2012.html
και τέλος μερικές φωτογραφίες
     Φαίνονται από αριστερά προς τα δεξιά οι Πρόεδροι των Ενώσεων - Συνδέσμων Πυροσβεστικής Στέφανος Μουρτσούδης, Αστυνομίας Βασίλειος Διβάνης, Αεροπορίας Χρήστος Βάγιας και Στρατού Απόστολος Παπαπαρίσης.

1 σχόλιο:

gmos63 είπε...

Συγχαρητήρια Απόστολε για μία ακόμα φορά.Ας ξυπνήσουν πάντως κάποιοι που έχουν συνηθίσει την ασφάλεια που προσφέρει ο καναπές τους, γιατί προφανώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι θα πεινάσουνε και αυτοί.
Πρέπει επίσης να αναδειχθεί ότι ευθύνες για την όλη κατάσταση και μάλιστα πολύ μεγάλες έχει και η φυσική μας ηγεσία η οποία φρονώ ότι ήρθε η ώρα επιτέλους να βγεί μπροστά.Δεν αρκεί ο μόνο ο Α/ΓΕΝ.
ΔΡΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.Αύριο θα είναι αργά.