---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ρουχισμός στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από Αποστράτους και Ενεργούς Πολίτες Λάρισας


     Παραδόθηκε στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Πολιτικών κ. Μπαρμπούτη Σπυρίδωνα, μεγάλη ποσότητα ρουχισμού (φωτογραφία 1η), που συγκεντρώθηκε από την Ένωση Αποστράτων Αξκων Στρατού (ΕΑΑΣ) ν. Λάρισας, το Σύνδεσμο Αποστράτων Αξκων Τεχνικού Σώματος Στρατού (ΣΑΑΤΧΣ) ν. Λάρισας και τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας (ΕΝΠΟΛ). Τα στοιχεία - κριτήρια που οδήγησαν τους παραπάνω φορείς να διαθέσουν το ρουχισμό στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ήταν (1) η λειτουργία στον όροφο, καθ’ όλη  τη διάρκεια του χρόνου (3 φορές την εβδομάδα) τράπεζα ενδυμάτων και υποδημάτων και ότι (2) η επιλογή των δικαιούμενων δημοτών γίνεται από την κοινωνική υπηρεσία του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Λαρισαίων με βάση συγκεκριμένα κοινωνικά κριτήρια.
 

     Στη 2η φωτογραφία εκτός από τον κ. Αντιδήμαρχο φαίνονται ακόμα από αριστερά προς τα δεξιά ο Κων-νος Μανώλης (ταμίας ΕΑΑΣ), ο Απόστολος Παπαπαρίσης (πρόεδρος ΕΑΑΣ), η Λιάννα Βαγιοπούλου (ΕΝΠΟΛ), ο Χρήστος Βαλάσης (γραμματέας ΣΑΑΤΧΣ), η Ειρήνη Δημητρίου (ΕΝΠΟΛ) και ο Ηλίας Φλούδας (μέλος ΕΑΑΣ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: