---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Πείτε την άποψη σας. Πρέπει να γίνονται εκλογές στα Παραρτήματα της ΕΑΑΣ;

Όπως οι περισσότεροι συνάδελφοι γνωρίζουν η ΕΑΑΣ προέβει στην Προκήρυξη Εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ της ΕΑΑΣ στις 23 Φεβρουαρίου 2014.
Μέχρι σήμερα όμως δεν έχει επιλυθεί το θέμα των εκλογών στα Παραρτήματα ανά την Ελλάδα για την εκλογή των τοπικών συμβουλίων. Προκειμένου να ...βοηθήσουμε το ΔΣ να λάβει τη σωστή απόφαση σας καλούμε να πείτε την άποψη σας ψηφίζοντας ΝΑΙ ή ΟΧΙ στη δημοσκόπηση που ξεκινά σήμερα και τελειώνει στις 30 Νοεμβρίου 2013.

8 σχόλια:

nakostest είπε...

Παρά το ήδη υπάρχον, συντριπτικά μεγάλο ποσοστό της τάξης του 90% υπέρ της διενεργείας εκλογών στα τοπικά Παραρτήματα τώρα που γράφω, επέλεξα να καταθέσω επώνυμα την επιλογή μου και την ψήφο μου.

Επεκτεινόμενος περαιτέρω, προτείνω όπως οι εκλογές των τοπικών παραρτημάτων, δέον να προηγούνται της εκλογής νέας ηγεσίας της ΕΑΑΣ.

Με εκτίμηση,
Γρηγόρης Νάκος._

alexpanagisartas.blogspot.com είπε...

Το παράρτημα της ΕΑΑΣ Άρτας έχει τοποθετηθεί πολλές φορές,επί του θέματος των εκλογών,και ψηφίζει ΝΑΙ

Unknown είπε...

ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Apostolos είπε...

Παραρτήματα Μαγνησίας, Λάρισας, Πιερίας, Ξάνθης και Άρτας μέχρι αυτή τη στιγμή υπέρ των εκλογών - δημοσκοπήσεων την ίδια ημέρα και στα Παραρτήματα της ΕΑΑΣ.

ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ είπε...

Οπωσδήποτε ΝΑΙ.

Unknown είπε...

Απόστολε Καλησπέρα.
θυμάσαι πριν λίγα χρόνια που είχε γίνει ολόκληρη ιστορία με κάποιο πρόεδρο Παραρτήματος, ο οποίος είχε θιγεί (αδικαιολόγητα κατά την άποψή μου), επειδή είχα γράψει για τον τρόπο εκλογής προέδρου. Ότι είχα υποστηρίξει τότε, το γράφω και τώρα.
"Με ποιά όμως κριτήρια επιλέγεται ή διορίζεται ένας πρόεδρος Παραρτήματος ? Με κομματικά ? Οι απόστρατοι Αξκοί τι είναι ? Πρόβατα ? Δεν έχουν κρίση ? Από τους 2, 3 ή 4 υποψηφίους, δεν ξέρουν ποιός χαίρει εκτιμήσεως και να τον επιλέξουν ? Πρέπει να μας τον επιβάλλουν ?"

Ναι λοιπόν, ο πρόεδρος να εκλέγεται και μάλιστα με ταυτόχρονη εκλογή (Προέδρου και Προέδρων) για τη μείωση των εξόδων.

Ευχαριστώ

Χαρ. Καραγκιοζούδης
Βόρειος Έβρος

Apostolos είπε...

Επί της πρότασης να προηγούνται οι εκλογές - δημοσκοπήσεις των Παραρτημάτων από αυτές της κεντρικής ΕΑΑΣ έχω αρνητική θέση. Ο κυριότερος λόγος τα διπλά έξοδα.

Κωνσταντίνος είπε...

Το παράπονο κάθε ΔΣ της ΕΑΑΣ, ήταν ότι δεν συμμετέχουμε ενεργά στην επεξεργασία, διαμόρφωση και εκτέλεση των δραστηριοτήτων της. Σίγουρα οι εκλογές στα παραρτήματα, θα ενεργοποιήσουν τα μέλη, διότι θα αισθανθούν ότι συνδιαμορφώνουν μέσα από το τοπικό επίπεδο, την δική τους ΕΑΑΣ.