---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Θετική εξέλιξη για το ΒΟΕΑ - Η πρώτη καλή είδηση τα τελευταία 3 χρόνια


Σχόλιο 1ο: Ως συνήθως η ΠΟΣ ενήμερη αλλά και ενεργή με προτάσεις στις εξελίξεις του ΜΤΣ, μας ενημερώνει.
     Ανακοινώθηκε το σχέδιο ληξιπρόθεσμων οφειλών στο οποίο περιλαμβάνεται πίστωση 184.429.036 ευρώ για το ΜΤΣ (σελίδα 19, Α/Α 21). Η πίστωση αυτή, για την οποία η ΠΟΣ ήταν ενήμερη από έτους, προορίζεται για την εξόφληση των ΒΟΕΑ των δικαιούχων του ΜΤΣ. Ελπίζουμε να μην γίνει οποιαδήποτε περικοπή και να δοθεί όλο το ποσό για το σκοπό που προβλέφθηκε, καθόσον τα ΒΟΕΑ αποτελούν ληξιπρόθεσμες από τριετίας οφειλές. Για να δείτε το σχέδιο πατήστε εδώ
Σχόλιο 2ο: Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι πέραν της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, ενήμεροι επί του θέματος ήταν πολλοί συνάδελφοι (όπως ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ) αλλά ουδέποτε υπήρξε επίσημη ανκοίνωση γιατί πολλοί θα έλεγαν (όχι αδίκως) ότι "βαράμε νομή". Σε περίπτωση δε που δεν επαληθεύονταν, τα σχόλια θα ήταν πολύ χειρότερα.
Σχόλιο 3ο: Και επειδή πρέπει να αποδίδουμε "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι" και ο νυν πρόεδρος του ΜΤΣ έχει το μερίδιο του σε αυτήν τη θετική εξέλιξη.
Σχόλιο 4ο: Ελπίζουμε μόνο να μην αρχίσουν πάλι τα κόλπα και να δοθούν τα χρήματα (όπως λέει και η ΠΟΣ) στα παιδιά που περιμένουν τόσα χρόνια το ΒΟΕΑ και όχι οπουδήποτε αλλού.

4 σχόλια:

tx είπε...

Πραγματικά καλή είδηση γιατί επιτέλους επλίζω τα παιδιά μας να λάβουν μέρος αυτών που δικαιούνται και τα οποία μας κατακρατήθηκαν. Το εντυπωσιακό είναι όμως ότι ακόμη δεν τα είδαμε τα λεφτά , δεν εξασφαλίσαμε ότι πράγματι θα δοθούν και ότι θα πάνε για το σκοπό αυτό ήδη μοιραστήκαμε τις δάφνες της νίκης (ποιάς ακριβώς;).
Η άποψή μου είναι ότι τώρα πρέπει να κινηθούν όλοι ώστε να επιτευχθούν τα παραπάνω και τότε να αποδώσουμε τα του Καίσαρος σε όποιον αποδειχθεί Καίσαρας.
Δερμεντζόγλου Στάθης

Δημήτριος Λάγγας είπε...

Αν ζούσε ο Άγγελος Σικελιανός, ακούγοντας αυτή τη Σ-Υ-Γ-Κ-Λ-Ο-Ν-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Η είδηση θα έλεγε:
"Ηχήστε οι σάλπιγγες... Καμπάνες βροντερές,
δονήστε σύγκορμη τη χώρα πέρα ως πέρα...
Βογκήστε τύμπανα πολέμου... Οι φοβερές
σημαίες, ξεδιπλωθείτε στον αέρα!"

Οι Πέρσες, θα διοργάνωναν παγκόσμιους αγώνες Έφιππης τοξοβολίας και σύσσωμο το Έθνος θα ζητωκραύγαζε: "εύγε, είναι ένα πρώτο(για μια ακόμη φορά) θετικό βήμα", όπως θα έλεγε κι ο έχων Περσική παιδεία, συχνός επισκέπτης του φιλόξενου αυτού ιστοχώρου, Παναγιώτης Γκ.

χρηστος χρηστιδης είπε...

Μακάρι,αλλά από που προκύπτει ότι τα 184 εκ.είναι για το ΒΟΕΑ;Στην σελίδα 19 φαίνεται ότι αποδίδονται στο Μ.Τ.Σ αλλά δεν φαίνεται ο λόγος.

χρηστος χρηστιδης είπε...

Γιατί τα χρήματα είναι για το ΒΟΕΑ?Από που προκύπτει αυτό;
Μόσχος Γιάννης