---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Βιογραφικό και μήνυμα Ταξχου ε.α. Χαριλάου Παναγιωτάκου, υποψηφίου για μέλος του ΔΣ της ΕΑΑΣ

     Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Αποφοίτησε Ανθυπίατρος το 1975  από τη ΣΣΑΣ. Έλαβε την ειδικότητα του πνευμονολόγου.
     Διετέλεσε Διευθυντής Πνευμονολογικών Κλινικών στο 401 ΓΣΝΑ, στο 414 ΣΝΕ και Υποδιευθυντής των 414 ΣΝΕ και 272 ΗΣΝΔ.
     Από το 2001 μέχρι το 2006 ήταν ο επικεφαλής της Ειδικής Επιτροπής του ΓΕΣ για την έρευνα και ταυτοποίηση με τη μέθοδο DNA, των οστών των Ελλαδιτών πεσόντων και αγνοουμένων ηρώων στην Κύπρο.
     Μετά την αποστρατεία του ασχολήθηκε με εμπορικές επιχειρήσεις είτε ως Διευθύνων Σύμβουλος ΑΕ είτε ως ιδρυτής και εταίρος σε ΕΕ.
     Ο παππούς του ήταν ο πρώτος πρόεδρος και Διευθυντής του ΝΙΜΤΣ, Διοικητής του Αποσπάσματος Κιουταχείας κατά την Μικρασιατική Εκστρατεία και ο πατέρας του Ιερολοχίτης.

     Σύντομο Μήνυμα:
     Αγαπητοί συνάδελφοι,
     Πιστεύω ότι είναι αναγκαία η συμμετοχή ενός μέλους στο ΔΣ/ΕΑΑΣ, προερχομένου από το Υγειονομικό Σώμα.
     Θεωρώ υποχρέωσή μου να στηρίξω το ΔΣ της ΕΑΑΣ, με τις γνώσεις μου πάνω στα θέματα της υγειονομικής περίθαλψης των αποστράτων συναδέλφων, ειδικά αυτήν την περίοδο, που οι συντάξεις μας και η υγειονομική μας περίθαλψη έχουν απoμειωθεί. Ειδικά για το ΝΙΜΤΣ, πρέπει να εργασθούμε για να παραμείνει το κατ’ εξοχήν νοσοκομείο των αποστράτων και να αποτρέψουμε οποιαδήποτε επίθεση κατά  των συμφερόντων μας.

Τηλ. οικίας: 2107623723, Κινητό: 6942671443

email: pan.charilaos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: