---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Βιογραφικό και Προτάσεις Στόχων Ταξχου ε.α. Χατσίκα Δημητρίου υποψηφίου μέλους ΔΣ/ΕΑΑΣ

Γεννήθηκα στις 18 Σεπ. 1959 στην Πτελέα Παρανεστίου Δράμας. Είμαι έγγαμος με την κα Πατεράκη Αναστασία (ΣΤΑΣΥ Α.Ε.) και πατέρας δύο τέκνων.
Εισήλθα στη Σχολή Ευελπίδων το 1977 και αποφοίτησα το 1981, ονομασθείς Ανθγός Πεζικού. Φοίτησα σ’ όλα τα προβλεπόμενα Σχολεία του όπλου μου και υπηρέτησα σε Μονάδες, Υπηρεσίες, Επιτελεία Μειζόνων Σχηματισμών. Διετέλεσα Υδκτής του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων, Δντής της Υπηρεσίας Στρκων Αρχείων και Δντης της Δνσης Ταχυδρομικού του ΓΕΣ.
Παρακολούθησα στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης το Σχολείο «Το σύγχρονο μάνατζμεντ στη Δημόσια Διοίκηση», σεμινάρια Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄, Β΄, και Γ΄ βαθμού, και Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα.
Τιμήθηκα μ’ όλα τα προβλεπόμενα παράσημα, μετάλλια και διαμνημονεύσεις για τον βαθμό μου.
Οδήγησα δις την Εθνική ομάδα ΕΔ & ΣΑ χειροσφαίρισης, στην κατάκτηση της 6ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στρκων Αγώνων, ως Αρχηγός αποστολής και Πρόεδρος της επιτροπής του αθλήματος. Από ιδρύσεως δε του αθλήματος της χειροσφαίρισης διετέλεσα αθλητής, προπονητής, διαιτητής, παρατηρητής, Πρόεδρος Σωματείων, της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος (OXE) και εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής από το 2000 έως το 2004, υπηρετών ως πρόεδρος των επιτροπών ανάπτυξης & προβολής και τεχνικής & επιμόρφωσης. Διετέλεσα Διεθνής Παρατηρητής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης (EHF).
Εξελέγην κατ’ επανάληψη πρόεδρος Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Γ΄  διαμερίσματος Αθήνας.
Σήμερα διατελώ:
α. Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων της Τάξεως ΣΣΕ-81,
β. Αντιπρόεδρος του Παραρτήματος Παπάγου της ΕΑΑΣ,
γ. Α΄ Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών και
δ. Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αξιωματικών ΠΖ.
Δ. ΧΑΤΣΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: