---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ανακοίνωση Αποστράτων Ν. Λάρισας

            Η Συντονιστική Επιτροπή των Αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας του Νομού Λάρισας, ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της ενημέρωσης των Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου του νομού μας, επί των θεμάτων που απασχολούν τα μέλη των ενώσεων τους, συναντήθηκε την Παρασκευή 7/10 με τον κ. Ροντούλη Αστέριο και το Σάββατο 8/10 με τον κ. Χαρακόπουλο Μάξιμο. Η κ. Αλεξανδρίδου Βάσω, ακύρωσε το ραντεβού της Παρασκευής λόγω έκτακτου και σοβαρού συμβάντος.
            Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και εξαρτώνται μόνον από το βεβαρυμμένο πρόγραμμα των Βουλευτών. Η επιτροπή προτίθεται να μεταβεί ακόμη και στην Αθήνα, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της, έγκαιρα, επί του προς ψήφιση πολυνομοσχεδίου ιδίως σε ότι αφορά στις άδικες, εξοντωτικές και αντισυνταγματικές, κατά την άποψη της, περικοπές στους απόστρατους ηλικίας μικρότερης των 55 ετών. Υπόψη ότι κανείς Βουλευτής μέχρι σήμερα δεν αρνήθηκε να δει την επιτροπή, η οποία δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι ο αγώνας είναι κοινός και υπερκομματικός και καλεί όλους να συμμετάσχουν με όποιον τρόπο κρίνουν προσφορότερο.

1 σχόλιο:

Minas Sfakianakis είπε...

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=8915
Άρθρο στο OnAlert με θέμα την παρουσίαση στη Βουλή των θεμάτων που απασχολούν τους απόστρατους & τίτλο "Πρόταση από ΝΔ & ΛΑΟΣ για παρουσίαση αποστράτων στη Βουλή,ο ΣΥΡΙΖΑ αντίθετος"