---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Εκλογές στην ΕΑΑΣ και δημοσκόπηση μέσω κάλπης στο Παράρτημα Λάρισας της ΕΑΑΣ

Αποφασίσθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), όπως διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ την 23η Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Κυριακή και από 09:00 έως 19:00. Κατόπιν αυτού την ημέρα εκείνη θα στηθούν στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος Λάρισας της ΕΑΑΣ, δύο κάλπες. Στην πρώτη οι συνάδελφοι θα μπορούν να ψηφίσουν υποψηφίους για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου της κεντρικής ΕΑΑΣ (Αθήνα) και στη δεύτερη οι συνάδελφοι του νομού Λάρισας θα εκφράσουν τη θέληση τους με δημοσκόπηση μέσω κάλπης από ποιους επιθυμούν να εκπροσωπηθούν και στη συνέχεια να τοποθετηθούν (αρμοδιότητα του ΔΣ της ΕΑΑΣ) στο Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος.

· Δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι έχουν όλοι οι εν αποστρατεία Αξιωματικοί του Στρατού και της ΕΛΑΣ (άνδρες και γυναίκες), οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα της ΕΑΑΣ και διαθέτουν Δελτίο Ταυτότητας ΕΑΑΣ.

· Οι αιτήσεις υποβολής υποψηφιότητας για το Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Λάρισας, θα διαβιβάζονται εγγράφως στη Λέσχη επί της οδού Μανδηλαρά 3, μέχρι την 23η Ιανουαρίου 2014, συνοδευόμενες από φ/ο ταυτότητας της ΕΑΑΣ. Η θητεία των μελών είναι τριετής.

· Όσοι κατά την ημέρα της ψηφοφορίας βρίσκονται μακράν του τόπου μονίμου κατοικίας των, συνεπώς και του Παραρτήματος στο οποίο είναι εγγεγραμμένοι, δύνανται να ψηφίσουν με υπεύθυνη δήλωση στο πλησιέστερο εκλογικό τμήμα μόνο για την κεντρική ΕΑΑΣ. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο Νομό Αττικής και σε όλα τα Παραρτήματα την αυτήν ημέρα και ώρες.
· Οι εκλογές θα διενεργηθούν από εφορευτικές επιτροπές. Όσοι επιθυμούν να πλαισιώσουν τις Εφορευτικές Επιτροπές θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική δήλωση - αίτηση από 12 Δεκεμβρίου 2013 μέχρι 15 Ιανουαρίου 2014, στο Παράρτημα μας.
Ακολουθεί η Αίτηση για την Εφορευτική Επιτροπή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: