---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΝΑΙ από Α/ΓΕΕΘΑ στην Είσοδο Τέκνων ε.ε. & ε.α. Στελεχών των ΕΔ σε Κέντρα Παραθερισμού και Εφοδιασμού των ΕΔ {έγγραφο)

     Στις 11 Σεπτεμβρίου 2013 που επισκέφθηκε τη Λάρισα ο ΥΕΘΑ κ. Αβραμόπουλος Δημήτριος και ο  Α/ΓΕΕΘΑ κ. Κωσταράκος Μιχαήλ (ΕΔΩ) ζητήθηκε από προέδρους ΕΑΑΣ και ΕΑΑΑ ν. Λάρισας από τον κ. Α/ΓΕΕΘΑ αφού ήταν καθαρά θέμα αρμοδιότητας του, όπως εξεταστεί  η δυνατότητα εισόδου (όχι παραθερισμού) στα κέντρα παραθερισμού για λήψη λουτρού και φαγητού, από τέκνα εν ενεργεία στρατιωτικών και αποστράτων που έχουν ηλικία πάνω από 25 ετών και δεν είναι προστατευόμενα μέλη αλλά και η είσοδος σε όλα τα κέντρα εφοδιασμού (ΕΚΕΜΣ - ΠΟΝ - ΣΕΠΑ). 
     Την απάντηση - ενέργεια του κ. Α/ΓΕΕΘΑ την βλέπουμε στο παρακάτω έγγραφο. Αναμένοντας τις ενέργειες από τα Γενικά Επιτελεία θεωρούμε ότι αποκαταστάθηκε μία αδικία προς τα παιδιά μας, που αφού τα σέρναμε από μετάθεση σε μετάθεση, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, στην ηλικία των 25 ετών τους "δίναμε μια κλωτσιά". Το τραγελαφικό δε, ήταν να μπορεί να εισέρχεται στα ΚΑΑΥ και στα Στρατιωτικά Πρατήρια ο πεθερός και η πεθερά μας, αλλά το 25χρονο παιδί μας μόνο με τη δική μας συνοδεία. 


1 σχόλιο:

Δημήτρης Μπελιβανάκης είπε...

Επιτέλους! Βρέθηκε και ένας Αξιωματικός να απαγκιστρωθεί από τις αγκυλώσεις (και τις ευθυνοφοβίες) του παρελθόντος, και να εφαρμόσει τα αυτονόητα. Συγχαρητήρια στον Αρχηγό, και άλλα τέτοια.
Δημήτριος Μπελιβανάκης, Αντιστράτηγος(ΠΖ)ε.α.,Σ.Σ.Ε.1973.