---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Διαχείριση Περιουσίας ΤΕΘΑ - Απονομή πτυχίων σε αποφοίτους του New York College

Την Πέμπτη 28η Νοεμβρίου 2013, κατά την διάρκεια μιας ξεχωριστής τελετής που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του New York College (NYC) στην Αθήνα, επιδόθηκαν τα πτυχία στα πρώτα εννέα στελέχη, πολιτικό και στρατιωτικό Προσωπικό, του Ταμείου Εθνικής Άμυνας (ΤΕΘΑ), με αντικείμενο την «Διαχείριση Οικονομικών Θεμάτων Ακίνητης Περιουσίας και Ανάλυση Αγοράς Ακινήτων»....

Η συγκεκριμένη επιμόρφωση του προσωπικού του ΤΕΘΑ σηματοδοτεί,  όπως επισημάνθηκε από τον Διευθυντή του ΤΕΘΑ Υποστράτηγο κ. Γεώργιο Σταθιά, κατά την ολιγόλεπτη τοποθέτηση του επί του θέματος, την μεγάλη μεταστροφή  που επιχειρείται κατά την τελευταία διετία  στο χώρο του Γενικού Επιτελείου  Στρατού και κατ’ επέκταση του ΥΠΕΘΑ. Την προσπάθεια κυρίως μετεξέλιξης και μετασχηματισμού του ΤΕΘΑ σε έναν σύγχρονο Φορέα Διαχείρισης και ορθολογιστικής  Αξιοποίησης της ακινήτου περιουσίας του.

Την απονομή προλόγισε ο καθηγητής του Κολεγίου κος Ιωάννης Φίκας, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του  New York College κος Ηλίας Φούτσης και ο σύμβουλος του Υπουργείου Ανάπτυξης,  καθηγητής επίσης του Κολεγίου κος Πέτρος Κοντός, ο οποίος εξήρε το υψηλό επίπεδο των σπουδαστών του ΤΕΘΑ και την άριστη επίδοση αυτών στις γραπτές  εξετάσεις αποφοίτησης. Τα πτυχία απένειμε η κα Νόρα Συκαρά Product Manager του  New York College.

Την τελετή τίμησαν δια της παρουσίας των, μεταξύ των άλλων προσκεκλημένων,  ο επίτιμος Αρχηγός του ΓΕΣ κος Κωνσταντίνος Γκίνης, ο επίτιμος Διοικητής Στρατιάς κος Ανδρέας Υφαντής, ο Δντής της Δνσεως Μηχανικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Υπτγος κος Νικόλαος Μανούρης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου, ο καθηγητής του ΕΜΠ και Πρόεδρος της Παγκοσμίου Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών, κος Νικόλαος Ουζούνογλου, ο καθηγητής Δόκτωρ κος Κωνσταντίνος Λυμπερόπουλος, ο Δντής του Γραφείου του Υπουργού Δικαιοσύνης επίτιμος Πρόεδρος Εφετών κος Χάρης Μπίρμπος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (ΠΟΣ) Ταξχος ε.α. κος Βασίλειος Νικολόπουλος, εκπρόσωποι των Γενικών Επιτελείων, ανώτεροι και ανώτατοι Αξιωματικοί ε.α, καθώς επίσης  συνεργάτες και αριθμός παλαιών στελεχών του ΤΕΘΑ.   
Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας Τ.ΕΘ.Α
http://www.ndf.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: