---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Εκδήλωση στη ΛΑΦΛ για την 186η επέτειο της ηρωικής Εξόδου της Φρουράς του Μεσολογγίου     Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Νομού Λάρισας και ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνανών Λάρισας «ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ» σας προσκαλούν στην εκδήλωση που διοργανώνουν από κοινού για την 186η επέτειο της ηρωικής  Εξόδου της Φρουράς του Μεσολογγίου.
     Κύριος ομιλητής θα είναι ο Αρχιμανδρίτης π. Ευθύμιος με θέμα «Ο κλήρος στον Αγώνα της Παλιγγενεσίας – Κοσμάς ο Αιτωλός» ενώ θα προβληθεί και οπτικοακουστικό υλικό με μελοποιημένους στίχους των «Ελεύθερων Πολιορκημένων» του εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολομού (ερμηνεία από Ειρήνη Παππά & Νίκο Ξυλούρη). Τέλος θα λάβει χώρα η  «βράβευση των αριστούχων μαθητών» τέκνων των αποστράτων αξιωματικών μελών της ΕΑΑΣ Λάρισας των Β’ και Γ’ Τάξεων Λυκείου του σχολικού έτους 2010-2011.
     Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 6η Απριλίου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00 στη Στρατιωτική Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας.

Οι διοργανωτές
Απόστολος Παπαπαρίσης Σχης (ΤΧ) ε.α., πρόεδρος  της ΕΑΑΣ Λάρισας
Γεώργιος Ντόβας, πρόεδρος του ΔΣ Συλλόγου Αιτ/νών Κωστής Παλαμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: