---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΥΖΥΓΩΝ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΕΚΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

     Το ΓΕΕΘΑ, με το που έγινε γνωστή η αναβολή των μεταθέσεων, επικοινώνησε και ενημέρωσε τα αρμόδια τμήματα των Υπουργείων, Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Διοικητικής Μεταρρύθμισης  και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  και Προστασίας του Πολίτη για τα προβλήματα που δημιουργούνται, εξασφαλίζοντας τις απαιτούμενες σχετικές διαβεβαιώσεις προς επίλυσή τους. Αναλυτικότερα:
     Συνυπηρέτηση συζύγων στρατιωτικών. Η σχετική εγκύκλιος, που έχει ήδη εκδώσει το Υπουργείο Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, αναφέρει ότι οι αιτήσεις αποσπάσεως για συνυπηρέτηση  μπορούν να υποβληθούν και μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής, έστω και χειρόγραφα,  μόλις γνωστοποιηθεί ο τόπος μετακίνησης του στρατιωτικού. Επιπλέον, το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης  και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαβεβαιώνουν ότι όποτε υποβληθούν αιτήσεις συνυπηρέτησης θα εξετασθούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.
     Εγγραφή στα σχολεία. Σύμφωνα με την παράγραφο 3 του άρθρου 7 του νόμου 2817/2000 εγγραφές μαθητών μπορούν να γίνουν κατ εξαίρεση το Σεπτέμβριο μέχρι την έναρξη των μαθημάτων.

http://www.geetha.mil.gr/index.asp?a_id=1713&nid=2606 
http://kranosgr.blogspot.gr/2012/06/blog-post_838.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια: