---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Διάθεσης Βεβαιώσεων στο army.gr - Βεβαιώσεις ΕΚΟΕΜΣ

     Και πάλι ο Βασίλης Δερμάνης μέλος της ΕΑΑΣ Λάρισας, μας ενημέρωσε για την ύπαρξη στο ΓΕΣ σελίδας με τίτλο "Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Διάθεσης Βεβαιώσεων" για "Εν Ενεργεία" και για "Εν Αποστρατεία Στελέχη". https://bebeosis.army.gr/guide.php. Κάνοντας κλικ μεταβαίνουμε στον επόμενο πίνακα.
     Αφού συμπληρώσουμε τα ορθά ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, Αριθμό φακέλου ΕΚΟΕΜΣ (προσοχή χωρίς το 601/ ή 601-) και Κωδικό Ασφαλείας, κλικ στο Είσοδος και μεταβαίνουμε στον επόμενο πίνακα.
     Εδώ επιλέγουμε το έτος και με κλικ στην Αναζήτηση μεταβαίνουμε στον επόμενο πίνακα όπου μπορούμε να εκτυπώσουμε ή να αρχειοθετήσουμε τη Βεβαίωση του ΕΚΟΕΜΣ.
 Για αναλυτικές οδηγίες κλικ (ΕΔΩ).

2 σχόλια:

ΜΗΤΣΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ [ΕΚΟΕΜΣ], ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ " Α.Μ.Κ.Α " ΜΟΥ. ΕΝΩ ΤΟ ΜΤΣ , ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.......ΚΑΛΑ...ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ? . ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ?.. Ευχαριστώ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΗΤΣΙΔΗΣ ,ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Hercules είπε...

Δεν ξέρω αν συνεργάζονται, αλλά το σίγουρο είναι ότι τους χωρίζουν κάτι ντουβάρια απ'ό,τι φαίνεται..
Προκαταβολή ο ένας το βοήθημα, δεδουλευμένο ο άλλος.. Ηλεκτρονικά η βεβαίωση ο ένας, ουδέν νεότερο απ'το ανατολικό μέτωπο ο άλλος..
Ό,τι προβλήματα, ή "προβλήματα" & αν τους χωρίζουν, απλά να ξέρουν (που θα το ξέρουν, είναι σίγουρο),πως τελικά αυτοί που ταλαιπωρούνται ήμαστε εμείς όπως πάντα..!