---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 - Εκδήλωση της ΕΑΑΣ Λάρισας στη ΛΑΦΛ

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος Λάρισας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, σας προσκαλούν στην εκδήλωση που διοργανώνουν το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 και ώρα 19:00, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας.
Το πρόγραμμα έχει όπως παρακάτω:
α. 19:00 – 19:15. Ετήσιος Απολογισμός Παραρτήματος Λάρισας της ΕΑΑΣ από τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Σχη (ΤΧ) ε.α. Απόστολο Παπαπαρίση.
β. 19:15 – 19:30. Διάλεξη με θέμα «Πόλεμος 4ης γενεάς σαν ερέθισμα επί της Ασφαλείας της Αποτροπής και της Δομής των Ενόπλων Δυνάμεων» από τον υπεύθυνο εκδόσεων Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών (ΕΛΙΣΜΕ) κ. Αργυρόπουλο Κωνσταντίνο.
γ. 19:30 – 19:40. Απονομή ξιφών σε εν αποστρατεία Αξιωματικούς. Την επίδοση θα κάνει ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΑΑΣ, Αντγος ε.α. Παντελής Μαυροδόπουλος.
δ. 19:40 – 19:55. Διάλεξη με θέμα «Κρίση Πολιτικής Οικονομίας και Προοπτικές Ανάπτυξης» από τον αντιπρόεδρο του ΕΛΙΣΜΕ κ. Δημήτριο Ζακοντίνο.
ε. 19:55 – 20:10. Βράβευση Αριστούχων Μαθητών Σχολικού Έτους 2012 – 2013 και βράβευση Μαθητών που πρώτευσαν σε Πανελλήνιους Λογοτεχνικούς Διαγωνισμούς με θέματα «Καταστροφή της Σμύρνης» και «Ιστορία των Ελλήνων του Πόντου».
στ. 20:10 – 20:20. Επίδοση πλακέτας στον πρόεδρο του ΔΣ της ΕΑΑΣ, Αντγο ε.α. Παντελή Μαυροδόπουλο.
ζ. Πέρας Εκδήλωσης - Παράθεση ποτού - αναψυκτικού.

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας που δεν είναι μέλη μας και επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση, όπως επικοινωνήσουν μαζί μας στα τηλέφωνα 2410-623189 ή 6937048700.

Σχης (ΤΧ) ε.α. Απόστολος Παπαπαρίσης
                    Π ρ ό ε δ ρ ο ς

4 σχόλια:

ΤΣΟΓΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ είπε...

Απονομή των Ξιφών που αγόρασαν τα ε.α. Στελέχη με το υστέρημά τους; Συγχαρητήρια στον απερχόμενο Πρόεδρο της ΕΑΑΣ...

Apostolos είπε...

Κύριε Τσόγκο, όταν δεν γνωρίζετε κάτι μην βιάζεστε να ειρωνευτείτε. Πάγια θέση της ΕΑΑΣ ήταν και θα είναι ότι η χορήγηση του ξίφους πρέπει να γίνεται από την Υπηρεσία. Η πρωτοβουλία της επίδοσης ανήκει στο Παράρτημα Λάρισας με τη σύμφωνη γνώμη των Συναδέλφων μας. Κατά την απονομή δε, θα διαβαστεί το εξής κείμενο: "Δυστυχώς η Υπηρεσία δε φρόντισε να απονείμει ξίφος σε ορισμένους Αξιωματικούς. Πρέπει να διευκρινίσουμε ότι δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Σε ενέργεια της ΕΑΑΣ προς το ΓΕΣ μας έγινε γνωστό ότι δεν υπάρχει απόθεμα, έτσι η ΕΑΑΣ μετά την προτροπή πολλών Στελεχών, προέβη σε έρευνα αγοράς και ορισμένοι Αξκοι, όπως οι δικοί μας Συνάδελφοι σήμερα, το αγόρασαν με δικά τους έξοδα. Το λιγότερο που είχαμε να κάνουμε εμείς, ως Παράρτημα Λάρισας της ΕΑΑΣ, ήταν να τους το επιδώσουμε σ’ αυτή τη σεμνή τελετή."

ΤΣΟΓΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ είπε...

Κύριε Παπαπαρίση
Δεν ειρωνεύομαι κανέναν, απλώς πιστεύω ότι, εάν η ΕΑΑΣ ήθελε να τιμήσει τα Στελέχη (που προέρχονται από την ΣΜΥ και τις τάξεις των Εθελοντών Υπαξκών), θα έβρισκε τον τρόπο να καλύψει το κόστος της προμήθειας.... Και αν ρωτάτε; ναι είμαι από τα στελέχη που μετά από 33 χρόνια υπηρεσίας εκ των οποίων 14 Αξκου(1993-2008) η υπηρεσία δεν μπόρεσε να με συμπεριλάβει στις απονομές που έγιναν στο διάστημα αυτό(αν και έχω κάνει τρεις αναφορές).
Γρ. Τσόγκος ε.α. Ανχης(ΕΠ)

Apostolos είπε...

Κύριε Τσόγκο, φυσικά και ειρωνεύεστε. Διαβάστε τι γράψατε. Εκτός αν άλλα θέλατε να γράψετε και άλλα γράψατε. Σας καταλαβαίνω όμως, είναι της μόδας για όλα να φταίει η ΕΑΑΣ και όλοι οι άλλοι να έχουν δίκιο...
Και δυστυχώς, εμμέσως, ρίχνετε μομφή στο Παράρτημα μας που ανέλαβε αυτήν την πρωτοβουλία και στους Συναδέλφους σας που θα τους επιδοθεί το ξίφος στη σεμνή αυτή τελετή.
Η ΕΑΑΣ θα συνεχίσει να προσπαθεί να δικαιωθείτε ανεξαρτήτως τις βολές που δέχεται. Η Υπηρεσία είναι υποχρεωμένη αφού σας έκανε αξιωματικούς να σας χορηγήσει και το ξίφος. Η ΕΑΑΣ ακόμη κι αν μπορούσε να αντέξει το οικονομικό αυτό βάρος δεν θα έπρεπε να το αναλάβει γιατί θα γινόταν καθεστώς.