---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Τα μέτρα για το προσωπικό Στρατού Ξηράς, τα τέκνα του οποίου δίνουν Πανελλαδικές

Τί αποφάσισε ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστρατήγος Μανωλάς;

Μέτρα για το προσωπικό του οποίου τα τέκνα διαγωνίζονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2014, έλαβε πρόσφατα το Γενικό Επιτελείο Στρατού, μετά από σχετική απόφαση του Αρχηγού Αντιστρατήγου Χρίστου Μανωλά της 25η Απριλίου και – σύμφωνα με το ΓΕΣ – ισχύουν ήδη. Ταυτόχρονα τα μέτρα αυτά ισχύουν και για το προσωπικό του Στρατού Ξηράς (ΣΞ), το οποίο υπηρετεί στο ΓΕΕΘΑ, καθώς η σχετική απόφαση κοινοποιήθηκε και ως προς αυτό το Γενικό Επιτελείο, με την παράκληση να ληφθεί υπόψη της και να εφαρμοστεί και σε αυτά τα στελέχη του ΣΞ. Στην προαναφερθείσα απόφαση του ΓΕΣ αποφασίστηκε όπως:

* Στο προσωπικό που διαμένει μαζί με την οικογένειά του να χορηγείται ημερήσια απαλλαγή κατά τις ημέρες των γραπτών εξετάσεων συμπεριλαμβανομένων και των ειδικών μαθημάτων.
* Στο προσωπικό που διαμένει μακριά από την οικογένειά του να χορηγηθεί ειδική άδεια 6 ημερών, πέραν της κανονικής. Επιπλέον ημέρες αδείας, που μπορεί να ζητηθούν, να βαρύνουν τον ενδιαφερόμενο.
* Στο προσωπικό, του οποίου τα τέκνα του διαγωνίζονται για εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές, ΤΕΦΑΑ ή σχολές που απαιτούν εξέταση σε περισσότερες δοκιμασίες πέραν των Πανελλαδικών, η χορήγηση επιπλέον ημερών αδείας να βαρύνει τον ενδιαφερόμενο.
* Τα προαναφερθέντα μέτρα ισχύουν και για τα διαζευγμένα στελέχη, έστω και αν αυτά δεν ασκούν την επιμέλεια των τέκνων τους.
* Στην περίπτωση που και οι δύο γονείς υπηρετούν στο ΣΞ, οι παραπάνω άδειες θα χορηγηθούν μόνο στον ένα από τους δύο.
* Οι διοικήσεις να διευκολύνουν τα στελέχη κατά τη χρονική περίοδο των Πανελλαδικών Εξετάσεων εξαντλώντας τις υπηρεσιακές τους δυνατότητες.
Λ.Σ.Μ. ΠΗΓΗ: http://www.parapolitika.grhttp://kranosgr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: