---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

Ο Α/ΓΕΕΘΑ δηλώνει "ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΙΜΟΙ", ενώ χαρακτηρίζει τιμητική, σωστή και δίκαιη για τις ΕΔ, την απόφαση του κ. Πρωθυπουργού να ξαναδώσει στον Α/ΓΕΕΘΑ δικαίωμα ψήφου στο ΚΥΣΕΑ.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μου θυμίζει το χαμόγελο των ιθαγενών που έβλεπαν τις λαμπερές χάντρες...!!! Μα είμαστε σοβαροί; Ήδη όφειλε ο εκάστοτε Α' ΓΕΕΘΑ να απαιτεί από τότε το "δικαίωμα" αυτό! Αλλά αυτό προϋποθέτει ΗΓΕΤΕΣ και όχι πιόνια του πολιτικού προϊσταμένου....

Παντελής Κράγκαρης
Ανχης ε.α.

Apostolos είπε...

ΤΟ ΕΛΑΒΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ:
Αγαπητέ Απόστολε,
Καταρχήν για μια ακόμη φορά σε συγχαίρω για την όλη δραστηριότητά σου.
Με την ευκαιρία της δημοσίευσης αυτής θα ήθελα να κάνω μια γενικότερη επισήμανση.
Αν ο Α/ΓΕΕΘΑ δεν έπαιρνε θέση όλοι θα του φώναζαν και θα του ζητούσαν να παραιτηθεί. Τώρα κανείς δεν βγαίνει να πει μια καλή κουβέντα. Γνωρίζω ότι κάνει καλό αγώνα που δεν φαίνεται προς τα έξω. Όπως βλέπεις οι «μαγκιές» δεν φέρνουν αποτελέσματα αλλά χρειάζεται συστηματική και μελετημένη δράση.
Από πέρυσι όλοι φώναζαν στους αρχηγούς να παραιτηθούν και κάποιοι τους έβριζαν. Προ μηνός ένας αρχηγός παραιτήθηκε γιατί δεν ανέχθηκε τα κυκλώματα του «Συστήματος». Δεν βγήκε κανείς να πει δημοσίως και βροντερά ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ. Εκτός από μερικές μικρές λέξεις, δεν τον στηρίξαμε ως Σώμα και Κλάδος, δεν σταθήκαμε δίπλα του, δεν δείξαμε την συμπαράστασή μας. Κανονικά θα έπρεπε ακόμα να είναι θέμα δημόσιας συζήτησης και να απαιτηθεί δημοσίως από τα θεσμικά μας όργανα να δοθούν εξηγήσεις από το ΥΠΕΘΑ για ποιο λόγο παραιτήθηκε ο αρχηγός. Πέρασε έτσι, ξεχάσθηκε. Και η υπόθεση και ο αρχηγός.
Με ποιο δικαίωμα λοιπόν κάποιοι φωνάζουν και σήμερα στους αρχηγούς «παραιτηθείτε»; Γιατί να παραιτηθούν; Για φάνε λάσπη από το «Σύστημα» και να χαθούν… ;
Με αγάπη
Γιάννης

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον Γιαννη.....

Δυστυχως τα καλα πνιγονται.....και τα κακα αναδεικνυονται και αναμασωνται.....


ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του προηγουμενου ΑΓΕΣ επρεπε να ΤΙΜΗΘΕΙ απο ολους μας...και να ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΔΕΟΝΤΩς.....κατι που δεν εγινε.....οσο για την αλλαγη και την ψηφο του ΑΓΕΣ στο ΚΥΣΕΑ, ειναι γνωστο οτι η κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ επιχειρησε την ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ των ΕΔ......με πολλαπλα χτυπηματα στις ΕΔ και μισθολογικα και ΘΕΣΜΙΚΑ......οπως αυτο με την διαγραφη του ΑΓΕΣ απο το ΚΥΣΕΑ.....Για να λεμε λοιπον ολα τα καλα, αυτη η ΑΛΛΑΓΗ και η επαναφορα στο προτερο καθεστως ΠΡΕΠΕΙ να αποδοεθι στα θετικα της ΝΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ.


Χαλκιας Βασιλης