---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012

Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Αποστράτων στις 19 Σεπ 2012 στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς τη Βουλή και το Υπουργείο Οικονομικών     Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών θεσμοθετημένων Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας (ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ, ΕΑΑΑ) το οποίο εκπροσωπεί 100.000 αποστράτους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας:
α. Συμπαρίσταται στα δίκαια αιτήματα των εν ενεργεία συναδέλφων, τα στηρίζει και τα προβάλει σε κάθε ευκαιρία που δίνεται.
β. Δεν συμμετέχει σε κοινές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας με τους εν ενεργεία συναδέλφους, γιατί η επίλυση των αιτημάτων τους είναι ευθύνη της φυσικής τους Ηγεσίας.
γ. Διαμαρτυρόμενο για τις μέχρι τώρα γενόμενες περικοπές στις συντάξεις και μερίσματα που σε συνδυασμό με τις υπερβολικές φορολογικές επιβαρύνσεις έχουν καταστήσει τη διαβίωση μας προβληματική, αλλά και για τις διαφαινόμενες σφαγιαστικές μειώσεις καλούν όλους τους αποστράτους σε πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα γίνει την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος με εν συνεχεία πορεία προς τη Βουλή και το Υπουργείο Οικονομίας.
Η ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
     καλεί τους συναδέλφους και τις οικογένειες των Αποστράτων Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού (επειδή δεν υπάρχει σχετικό παράρτημα) του Νομού Λάρισας, να προσέρχονται στις εγκαταστάσεις της ή να τηλεφωνούν στα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου ή να στέλνουν μήνυμα στο eaaslarisas@gmail.com, προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή για την Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας της 19ης Σεπτεμβρίου 2012, στην Αθήνα. Τα έξοδα της μίσθωσης των Λεωφορείων θα καλυφθούν από τις ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ, από τις ετήσιες εισφορές μας.  

1 σχόλιο:

Νίκος Λάμπρου είπε...

Τα έως τώρα αιτήματα της ΕΑΑΣ είναι σαφή και αναφέρονται με ακρίβεια στη http://www.eaas.gr/component/content/article/3-news/243--3-.Αν αλλαξει κάτι ας ενημερωθούμε.
Δεν καλύπτουν στο σύνολό τους τους αποστράτους και αφήνουν έξω περίπου 5000 συναδέρφους που δεν έχουν 35 χρόνια συντάξιμα και είναι κάτω από 55 ετών.Αυτοί ξεκίνησαν με μειώσεις ποσοστού 40%.Θα γίνει σχετική μνεία στα σχετικα υπομνήματα; Στην πλατεία Κλαυθμώνος ποιανού το αυτί θα ιδρώσει; η θέση μας δεν είναι έξω απο το ΥΕΘΑ πια;Τι άλλαξε; το 2011 ήταν καλά που πήγαμε στο ΥΕΘΑ και διαμαρτυρηθηκαμε και φέτος όχι;μήπως επειδή ήταν άλλοι στην εξουσία;