---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

Το συγκινητικό μήνυμα των μικρών παιδιών στη προτομή του Κώστα Ηλιάκη

Με πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών του Νηπιαγωγείου, τα μικρά παιδιά ζωγράφισαν αεροπορικές εικόνες με αφορμή τη γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας, τις οποίες άφησαν στο μνημείο μαζί με λίγα λουλούδια.

Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης

Με έναν συγκινητικό τρόπο, οι μικροί μαθητές του Νηπιαγωγείου Κουνουπιδιανών τίμησαν τη μνήμη του Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, στην προτομή που έχει στηθεί στα Χανιά για να θυμίζει τη θυσία του ήρωα αεροπόρου. Με πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών του Νηπιαγωγείου, τα μικρά παιδιά ζωγράφισαν αεροπορικές εικόνες με αφορμή τη γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας, τις οποίες άφησαν στη προτομή μαζί με λίγα λουλούδια. Ένα μεγάλο μήνυμα, από τα μικρά παιδιά!  

Ο αδερφός του Σμηναγού, Φίλιππος Ηλιάκης έγραψε στο facebook: Όσο υπάρχουν εκπαιδευτικοί που διαπαιδαγωγούν τα μικρά παιδιά πέρα από το ημερήσιο πρόγραμμα, έχουμε ελπίδες για καλύτερη νέα γενιά. Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου Κουνουπιδιανών που την εργασία των παιδιών για τον προστάτη της ΠΑ, την κατέθεσαν μαζί με λουλούδια στην προτομή του Κώστα!
defenceline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: