---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων για την Ημέρα των Ενόπλων ΔυνάμεωνΓια τον εορτασμό της ημέρας των Ένοπλων Δυνάμεων, η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου τις παρακάτω εκδηλώσεις:
1. Γενικό σημαιοστολισμό από της ογδόης πρωινής ώρας μέχρι και της δύσεως του ήλιου της 21ης Νοεμβρίου 2013.
2. Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών καταστημάτων, καταστημάτων ΝΠΔΔ και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου.
ΩΡΑ 07:00: Εωθινό από τη Μουσική της 1ης Στρατιάς στους κεντρικούς δρόμους της
πόλης.
ΩΡΑ 08:30: Επίσημη έπαρση της Σημαίας στο Ηρώο της πόλης από εκπροσώπους Εφεδροπολεμιστικών και Αναπηρικών Οργανώσεων Εθνικής Αντίστασης με συμμετοχή της μουσικής 1ης Στρατιάς και τιμητικού στρατιωτικού αποσπάσματος. Η πομπή θα αναχωρήσει από το χώρο της Περιφέρειας στις 08.15 και θα κατευθυνθεί πεζή στον ανωτέρω χώρο έπαρσης της Σημαίας. Στο χώρο θα έχουν παραταθεί αντιπροσωπείες των Εφεδροπολεμιστικών και αναπηρικών οργανώσεων και οργανώσεων Εθνικής Αντίστασης.
ΩΡΑ 10:30: Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Αχιλλείου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου σεβ. κ.κ. Ιγνατίου. Μετά το τέλος της δοξολογίας και μέσα στον Ιερό Ναό θα ακολουθήσει ομιλία από τον Σμήναρχο ε.α. κ. Κωνσταντίνο Γερασόπουλο.
ΩΡΑ 11:00: Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων από τις Ανώτατες Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές, πολιτικά κόμματα, συλλόγους καθώς και εκπροσώπους Νομικών Προσώπων και Φορέων που θέλουν να τιμήσουν την εορτή αυτή.
Σιγή ενός λεπτού Εθνικός Ύμνος.
- See more at: http://www.larissanet.gr/2013/11/14/to-programma-twn-eortasmwn-gia-enoples-dynameis-kai-ethniki-antistasi/#sthash.UZFkV6ed.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: