---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Τι είπε ο Υπουργός Οικονομικών στη Βουλή (17-10-2011) για τους κάτω των 55 ετών


3 σχόλια:

gmos63 είπε...

Μιλάει για ΤΟΝ στρατιωτικό που εφυγε με αίτηση του και έχει κλείσει 35ετία με πληρωμένες τις εισφορές του γιατί όντως πρέπει να είναι μόνο ΕΝΑΣ...
Γιαυτό και πολύ σωστά όλοι μέχρι τώρα βρήκαν το άρθρο ΑΣΤΕΙΟ.

ΣΤΑΥΡΟΣ είπε...

Πραγματικά θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε το όνομα ή τα ονόματα αυτών των ελαχίστων που πρόλαβαν να βγούν στη σύνταξη και εμφανίζονται να έχουν πληρώσει και τις ασφαλιστικές τους εισφορές, ενώ κατατάχθηκαν μετά την 1-10-1990!!!
Άλλωστε πρέπει να μετρούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού...άντε να πούμε και των δύο!!!
Έχω την αίσθηση πως θα προκύψουν μεγάλες εκπλήξεις!!!!
Όσο για τους υπόλοιπους(που κατατάχθηκαν πριν την 1-10-1990) και δεν είχαν καμία υποχρέωση(ούτε καν δυνητική) για πληρωμή εισφορών…είναι απλό….είχαν την ευθύνη να μαντέψουν τα μελλούμενα!!! Ας πρόσεχαν…
Ευχαριστούμε κ. υπουργέ για την ιδιαίτερη αίσθηση δικαίου που έχετε!!!
Ας μη ξεχνούμε όμως, ότι η προσέγγιση του δικαίου είναι καθαρά προσωπική εκτίμηση.
Ο δε σεβασμός και η τήρηση των κανόνων της έννομης τάξης είναι υποχρέωση της συντεταγμένης πολιτείας.
Η εκ των υστέρων κατασυκοφάντηση των αποστράτων και μάλιστα αυτών που αποστρατεύθηκαν με αίτησή τους, προκειμένου να ανατραπεί βίαια και αναδρομικά το ισχύον συνταξιοδοτικό καθεστώς, μόνο ως εκδίκηση ερμηνεύεται.
Αν ορισμένοι επιθυμούν να υπερισχύει αποσπασματικά και περιστασιακά το δικό τους «δίκιο», τότε είναι σίγουρο πως σύντομα θα αντιμετωπίσουν με τη σειρά τους, το δίκιο της ζούγκλας.
Αν αυτή την κοινωνία ονειρεύονται τότε…ΝΑΙ βρίσκονται στο σωστό δρόμο!!!
ΟΙ εκπλήξεις που θα αντιμετωπίσουν θα είναι συναρπαστικές!!!


Υ.Γ : Πάντως το δικό σας μέλλον σίγουρα το προβλέπουμε….κ. υπουργέ….

tasofara είπε...

Φίλε Γιάννη,
Μιλάει για τον ΕΝΑΝ, όπως το είπες.
Και μια και μιλάμε για αστεία, να σας πω ένα όνειρο που είδα χθες.
Ήταν λέει ένα στάγιερ, από Αυλώνα, χωρίς κάλυμμα πήγματος και από τις σιδεριές του πήγματος με αλυσίδα είχαν δέσει από το λαιμό έναν χοντρό υπουργό με μεταλλικό περιλαίμιο.
Αυτός στεκόταν γυμνός στην καρότσα(φορούσε μόνο ένα πράσινο στριγκάκι) και προσπαθούσε να ισορροπήσει ενώ το στάγιερ εκινείτο.
Η κρατική τηλεόραση είχε ανακοινώσει από το προηγούμενο βράδυ την ακριβή διαδρομή του στάγιερ, που θα ξεκινούσε από το Γουδί και αφού έκανε το γύρο της Αθήνας θα κατέληγε στη Βάρη, στη Σχολή Ευελπίδων.
Έτσι το άλλο πρωί ο λαός, κυρίως νοικοκυρές και ηλικιωμένοι, αφού οι υπόλοιποι ήταν στις εργασίες τους, είχαν παραταχθεί εκατέρωθεν του δρόμου, επί του καθορισθέντος δρομολογίου και περίμεναν υπομονετικά το στάγιερ να περάσει και από τη δική τους γειτονιά.
Μόλις το όχημα περνούσε όλοι μαζί του πετούσαν σάπιες ντομάτες, γιαούρτια και αυγά.
Μετά ξύπνησα και σκέφθηκα:
"Βρε μπας και;"