---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Να δούμε πόσοι και ποιοι θα ...παλέψουν στη Βουλή για τους απόστρατους κάτω των 55 ετών

     Εδώ φαίνεται το πακέτο του πολυνομοσχεδίου με τίτλο "Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου Πλαίσιου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015"

Να δούμε τώρα στη συζήτηση στη Βουλή ποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για εμάς και τι αποτελεσμα θα έχει αυτό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ
Σχέδιο Νόμου
Αιτιολογική - Εισηγητική Έκθεση
Γνωμοδότηση Ελεγκτικού Συνεδρίου
Τροποποιούμενες ή Καταργούμενες Διατάξεις
Έκθεση Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους
Έκθεση Αξιολόγησης Συνεπειών Ρυθμίσεων


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να συγκεντρωθούμε για να συζητήσουμε τι θα κάνουμε...

Ανώνυμος είπε...

Ισως πρεπει να καταθεσουμε σαν επιχειρημα την επαναπροσληψη των αποστρατευθεντων με δικη τους πρωτοβουλια, κατω απο ειδικο καθεστως,ισως και σε αλλους φορεις του δημοσιου, αφου η περικοπη της συνταξης εγινε με το επιχειρημα οτι ειναι μικρης ηλικιας και ακομα παραγωγικη.Αυτο θα μας δωσει ενα πλεονεκτημα, αφου τετοια ρυθμιση (επαναπροσληψη) ειναι εξαιρετικα δυσκολη.Αυτο φυσικα αφου εξαντλησουμε την επιμονη μας στην αναιρεση του αδικου νομοσχεδιου.Πρεπει να οργανωθει ταχυτατα νεα κινητοποιηση, ειναι φανερο οτι οι δυο προηγουμενες ειχαν μεγαλη απηχηση στους αποδεκτες, εστω και αν αρνηθηκαν να παραλαβουν το ψηφισμα.Αυτο φανηκε απο την παρουσια των ΜΑΤ εντος του στρδου.

Ανώνυμος είπε...

Επ' ουδενί θα συμφωνήσω για επαναπρόληψη ούτε με δική τους ούτε με καμία πρωτοβουλία.
Άλλο που δεν θα θέλουν να μας ξεφτυλίσουν κι άλλο.
Είμαστε νόμιμοι και απαιτούμε εφαρμογή νόμων. Οτιδήποτε άλλο είναι σκύψιμο του κεφαλιού.
Ο δικαστικός αγώνας είναι η μόνη καθαρή λύση. Το γνωρίζουν εξ' άλλου και πιθανώς δεν τους ενδιαφέρει διότι, θα είναι κάποια άλλη η Κυβέρνηση που θα κληθεί να πληρώσει το μάρμαρο της ανομίας που κάνουν τώρα.
Αυτό θα πρέπει να τονίσουμε και σε όσους βουλευτές γνωρίζουμε.

Μακεδών Αετός είπε...

Αγαπητοι συναδελφοι

Δεν πιστεύω κι εγω, ότι αίτηση "επαναπροσληψης αποτελει λύση..τουναντιον πιστευω ότι κατι τετοιο θα οδηγουσε σε παραδοση ανευ ορων απο μερους μας....Η απαιτηση ειναι εφαρμογη νομων και συνταγματος.. τα πραγματα ειναι απλα και ΝΑΙ, συνεχιση των κινητοποιησεων και του αγωνα. Επισης, επισπευση για ομαδικη νομικη διεκδικηση των ηλιου φαεινοτερων. Επισης, μην ξεχναμε το βασικοτερο, να μεινουμε ενωμενοι!

Σμχος ε.α.
Λεωνιδας Καισαρης

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι καλημέρα.Ήδη το ελεκτικό συνέδριο εξέφρασε επιφυλάξεις για τις ηλικιακούς διαχωρισμούς. Να δούμε τι θα γίνει στη βουλή και αναλόγως θα πράξουμε.Όταν σε πληρώνουν κάποια χρόνια τώρα θυμήθηκαν ότι είμαστε κάτω των 55. //Εν τη Ενώσει η Ισχύς//. Κάνω μια πρόταση: Στις 28 οκτωβρίου όλοι οι απόστρατοι απέναντι από εξέδρα των επισήμων στην κεντρική πλατεία για να διαμαρτηρηθούμε. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.