---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Επιδόματα - Δώρα, ΕΑΣ 6 έως 10% για τους κάτω των 60 ετών και .....αν χρειαστεί για τους κάτω των 55 ετών

     Αγαπητοί συνάδελφοι,
     Επειδή κυκλοφορούν πολλά e-mails αλλά και αναρτήσεις σε διάφορα ιστολόγια και ιστοχώρους για δικηγόρους που αναλαμβάνουν την υπόθεση των αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας  κάτω των 55 ετών για την περικοπή των συντάξεων κατά 40% πάνω από 1.000 €, δηλώνω τα παρακάτω:
     1.     ΄Εχει ψηφισθεί κάτι και δεν το ξέρουμε; Γιατί κάναμε τόσο αγώνα; Το αποδεχθήκαμε τόσο εύκολα; Ξέρει κάτι κάποιος και δεν μας το λέει;
      2.     Όπως γνωρίζετε πολλοί από εσάς, ξεκίνησα εδώ και αρκετό καιρό τη συγκέντρωση επιθυμούντων να συμμετάσχουν σε δικαστική μάχη για την περικοπή δώρων και της επιπλέον ΕΑΣ 6 έως 10% για τους έχοντες ηλικία κάτω των 60 ετών. Εντός της σήμερον συγκροτείται 5μελής επιτροπή προκειμένου να προβεί μέχρι τέλος Οκτωβρίου το αργότερο στην επιλογή δικηγόρου ή δικηγόρων ή δικηγορικού γραφείου, λαμβάνοντας υπόψη τα παρακάτω κριτήρια: 
            α.     Την ταχύτητα εκδίκασης που μπορεί να πετύχει -ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΜΩΣ- το συγκεκριμένο γραφείο.
            β.     Προηγούμενο σχετικό έργο που έφερε εις πέρας το γραφείο με επιτυχία.
            γ.     Το κόστος ανά άτομο σαν προκαταβολή και την εξόφληση με την τελεσιδικία των υποθέσεών μας (ποσοστό επί του δεδικασμένου ποσού και με την είσπραξή του).
            δ.     Την εμπειρία της ομάδας εργασίας που θα αναλάβει την υπόθεσή μας και τη δέσμευση του γραφείου να παραμείνει η ίδια μέχρι το τέλος της εκδίκασης των υποθέσεων μας.

         Με εκτίμηση
Αποστόλης Παπαπαρίσης

Υ.Γ. Μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή σε μένα, οι παρακάτω συνάδελφοι: 201  ΣΞ, 219 της ΠΑ, 4 του ΠΝ και 1 της ΕΛΑΣ. ΣΥΝΟΛΟ: 425 συνάδελφοι. Ικανός αριθμός προκειμένου τα δικηγορικά γραφεία να μας αντιμετωπίσουν σοβαρά με το δεδομένο του δίκαιου αιτήματος μας.


 

5 σχόλια:

ΣΤΑΥΡΟΣ είπε...

Μπράβο Απόστολε για μια ακόμη φορά για την αμεσότητά σου να βάλεις σε τάξη την τρέχουσα κατάσταση και τις δρομολογούμενες εξελίξεις!!!
Αν και τα υπόλοιπα Παραρτήματα της ΕΑΑΣ έκαναν το ελάχιστο απ' το δικό σου έργο θα είχε ήδη επιλυθεί η πρωτοφανής αδικία...Δυστυχώς όμως φροντίζουν μόνο να ασχολούνται με τετριμμένα θέματα του μικρόκοσμού τους....
Όπως π.χ το κεντρικό site της ΕΑΑΣ: http://www.eaas.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=13:-25-&catid=2:2009-03-28-17-16-53
όπου φιγουράρει σε πρώτη θέση των δραστηριοτήτων της Ένωσης η συγχαρητήριος επιστολή του Συντονιστικού Συμβουλίου των Ενώσεων Αποστράτων προς τον Υπ.Εθν.Άμυνας για την ανάληψη των καθηκόντων του!!!!
Τα θερμά μας "συγχαρητήρια" στην ΕΑΑΣ!!!!

Apostolos είπε...

Αγαπητέ Σταύρο, όπως βλέπεις μετά την ανάπαυλα του Σ-Κ άρχισαν να μας χτυπούν οργανωμένα και αλύπητα με διάφορα άρθρα δημοσιογράφων "περιωπής". Μην τους δώσουμε τη χαρά να μαλώνουμε μεταξύ μας. Δεν είναι η ΕΑΑΣ αντίπαλος μας. Τα γκεπελικά ΜΜΕ είναι απέναντι μας και τα οργανωμένα συμφέροντα. Αν κι εγώ προσωπικά ήμουν αντίθετος με την είσοδό μας στον προαύλιο χώρο, είδαν ότι ο λαός το είδε θετικά και έβαλαν μπροστά τη μηχανή λάσπης. Θέλει προσοχή και μην ξεχνάς. "ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ Η ΙΣΧΥΣ". Αποστόλης

Ανώνυμος είπε...

δεν καταλαβα ομως αν η προσφυγη που οργανωνετε θα αφορα τους κατω των 55...αν ναι θα συμμετασχω κι εγω
ευχαριστω πολυ που εργαζεστε για τα συμφεροντά μας
(ειμαστε και παλιοι συμμαθητες του 3ου Γυμνασιου/Λυκειου στη Λαρισα)
να ειστε καλα
Αρβανιτης Ελευθεριος
ΣΞ - Θεσσαλονικη

ΣΤΑΥΡΟΣ είπε...

Απόστολε,συμφωνώ με το "εν τη ενώσει η ισχύς", όπως επίσης αντιλαμβάνομαι και τη θέση σου ως Πρέδρος Παραρτήματος της ΕΑΑΣ, αρκεί βέβαια να διαπιστώσουμε έμπρακτα πως συμμερίζονται "ΟΛΟΙ" τις ίδιες συναδελφικές αξίες!!!
Πίστεψέ με πως έχω ισχυρές και βάσιμες αμφιβολίες περί αυτού....

Apostolos είπε...

Λευτέρη, προσφυγή μπορείς να κάνεις σε κάτι χειροπιαστό, κάτι που ισχύει. Ελπίζω οι Υπουργοί Εθνικής Άμυνας και Οικονομίας να καταλάβουν το λάθος και να μην προωθηθεί για υπογραφή. "Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού".
Αν παρόλα αυτά ψηφιστεί τότε φυσικά και θα κινηθούν νομικές διαδικασίες και γι' αυτό.