---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Προσφυγή κατά των άδικων μέτρων που επιβλήθηκαν σε αποστράτους κάτω των 60 ετών


    Η 5μελής επιτροπή επιλογής δικηγόρου ή δικηγόρων, που θα αναλάβουν την προσφυγή κατά των άδικων μέτρων που επιβλήθηκαν με το Ν. 3847/2010 (περικοπή επιδομάτων εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα και επιδόματος αδείας) και το Ν. 3986/2011 (επιπλέον εισφορά αλληλεγγύης 6 έως 10%) και αν χρειασθεί κατά του μέτρου της μείωσης της σύνταξης κατά 40% στο ποσό πάνω από 1.000 ευρώ, έχει όπως παρακάτω:
     α.     Δουδακμάνης Απόστολος
     β.     Καρδούλας Νικόλαος
     γ.     Λιούτας Κων-νος
     δ.     Μαργαρίτης Αθανάσιος
     ε.     Παπαπαρίσης Απόστολος

     Η παραπάνω επιτροπή επισκέφθηκε σήμερα τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Λάρισας και θα συνεχίσει από αύριο τις επαφές με άλλους δικηγόρους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:
ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ( ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΣΤΟ 30% ή ΚΑΙ 50% ΑΚΟΜΗ) , ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ , ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΘΕΝΤΩΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ , ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΛΟ ΤΩΝ 100 ή 150 ΕΥΡΩ ( ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ 15-30 ΕΥΡΩ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟΝ)ΚΑΙ .......!!!!!! ...????
ΑΛΛΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΚΑΤΙ ΧΙΛΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΕ .... ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΝΤ. e-apostratos

Apostolos είπε...

Αγαπητέ συνάδελφε, δικαιολογείσαι γιατί ως μη συμμετέχων στην προσπάθεια μας δεν έχεις λάβει καμία από τις επιστολές μου, όπου αναφέρονται όλα αυτά και ακόμη περισσότερα. Επιπλέον θα μου επιτρέψεις να πω, ότι το ποσοστό που αναφέρεις είναι απαράδεκτα μεγάλο ακόμη και ως παράδειγμα.
Με εκτίμηση
Αποστόλης Παπαπαρίσης