---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Αδικίες στους Αποστράτους - Γ. Αντωνιάδης στο ALTER


3 σχόλια:

Apostolos είπε...

Κάποιος Kostas έχει στείλει ένα μήνυμα 4 φορές ως kostas. Κύριε Κώστα έχω δηλώσει κατ' επανάληψη ότι στο blog της ΕΑΑΣ Λάρισας θα μπαίνουν σχόλια μόνον επώνυμα. Γι' αυτό το λόγο αν θέλετε γράψτε στο τέλος το ονοματεπώνυμο σας προκειμένου να το δημοσιεύσω. Το σχόλιο σας μάλιστα λέει και καλά λόγια για εμάς, άρα γιατί να μην θέλω να το δημοσιεύσω?

Apostolos είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΡΤΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΣΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΠΩΝΥΜΑ.

Ο/Η kostas άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Αδικίες στους Αποστράτους - Γ. Αντωνιάδης στο ALTE...":

κ.ΠΑΠΑΠΑΡΙΣΗ σου το στέλνω 4η φορά, μήπως εισαι ''φίλος'' του ΓΑΠ και ενοχλήθηκες με το κάλεσμά μου για ανατροπή της ανάλγητης μνημονιακής κυβέρνησης;;;

Μπράβο κ.Ροντούλη για την καλή και πολύ εμπεριστατωμένη ερώτησή σου στη Βουλή για τους κάτω των 55 χρονών. (μετά την καλή ενημέρωση που είχες απο τους συναδέλφους αποστράτους Λάρισσας) Αν κατάλαβα καλά απο την απάντηση που πήρες απο τον υπουργό ΔΕΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ αυτοί που η Συνταξιοδοτική τους Πράξη γράφει: Συνολική Συντάξιμη Πραγματική Υπηρεσία 35 χρόνια και πάνω.Χρόνια που απορρέουν και απο πραγματικά και πλασματικά,και πάνε στο 20% περικοπής ανω των 1200.Εάν κάποιος συνάδελφος κατάλαβε κάτι άλλο παρακαλώ άς τοποθετηθεί. Δυστυχώς όσοι είμαστε με 34χρόνια 11μήνες και 29 ημέρες και κάτω είμαστε στο 40%,και ο ΘΕΟΣ βοηθός μας.Καλώ όλους σε αγώνα ξανά έξω απο το ΥΠΕΘΑ να ανατρέψουμε την μνημονιακή και ανάλγητη Κυβέρνηση του ''εξαφανισμένου ''Παπανδρέου.Τα προεδρεία των ενώσεων ,οι σύλλογοι και σύνδεσμοι των Αποστράτων να πάρουν ξανά τον αγώνα της ΑΔΙΚΙΑΣ στα χέρια τους εξαγγέλλωντας κινητοποιήσεις.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ:

κ.παπαπαρίση έχεις αναρτήσει και σχόλια με ΑΝΩΝΥΜΟΣ
ή κάνω λάθος;;; αλλα γιατί απέφυγες ν΄απαντήσεις στο ερώτημά μου;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αγαπητέ Κώστα το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωση των μελών του και δεν έχουν θέση εδώ οι προσωπικές μου πολιτικές απόψεις. Στο facebook μπορείς να δεις ποιος είμαι, αλλά εκεί είμαι εγώ, εδώ είναι η ΕΑΑΣ Λάρισας.
Πράγματι στο παρελθόν βάζαμε και κάποια ανώνυμα σχόλια. Όταν είδαμε όμως ότι το blog ξέφευγε από το σκοπό που έγινε αποφασίσθηκε η μη ανάρτηση ανώνυμων σχολίων.
Καταλαβαίνω ότι πολλοί συνάδελφοι κυρίως εν ενεργεία αδικούνται αλλά όσο κι αν σκέφτηκα δε βρήκα λύση.
Με σεβασμό στην αντίθετη άποψη
Αποστόλης Παπαπαρίσης

kostas είπε...

κ. Παπαπαρίση
ευχαριστώ πολύ για την ανάρτηση όλων των σχολίων.
Σας εισηγούμαι να κάνετε ανάρτηση ΜΟΝΟΝ στα σχόλια που είναι ευπρεπή και κόσμια και είναι σύμφωνα με τα χριστά ήθη και έθιμα του ΛΑΟΥ μας και ας είναι και ανωνυμα. Η απόφαση βέβαια είναι δική σας.
Δυστυχώς οι ώρες είναι δύσκολες για όλους μας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ