---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Πρόταση να πάνε απόστρατοι στη Βουλή, έκαναν ΝΔ και ΛΑΟΣ. Αντιδρά ο ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ και ΛΑΟΣ πρότειναν να κληθεί η Ένωση Αποστράτων στη Βουλή προκειμένου οι εν αποστρατεία αξιωματικοί να καταθέσουν τις απόψεις για το νομοσχέδιο με το οποίο περικόπτονται μισθοί και συντάξεις. Η πρόταση έγινε από τους Νίκο Λέγκα και Π. Μαρκάκη απορρίφθηκε αρχικά από την πρόεδρο της επιτροπής Βάσω Παπανδρέου με το σκεπτικό ότι δεν καλούνται στις επιτροπές περισσότεροι από έξι φορείς, αλλά τελικά μετά από διαβούλευση αποφασίστηκε να κληθούν και οι απόστρατοι. Το ερώτημα τώρα είναι ποιοι θα κληθούν, αφού υπάρχουν αρκετές Ενώσεις Αποστράτων. Για να δούμε το κλίμα ομοψυχίας θα αντέξει; Βέβαια υπάρχουν αντιδράσεις από το ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα από το κ. Παπαδημούλη, για την πρόσκληση προς τους απόστρατους, αλλά αναμένεται να καμφθούν.
ONALERT
ΣΧΟΛΙΟ  ΠΟΣ: Υπάρχει πλήρης ομοψυχία, καθόσον μετά από συνεργασία των προέδρων των 3 Ενώσεων (ΕΑΑΣ - ΕΑΑΝ - ΕΑΑΑ) και των ΠΟΣ - ΑΚιΣ, αποφασίστηκε η εκπροσώπηση από τον Πρόεδρο της ΕΑΑΣ.

1 σχόλιο:

Apostolos είπε...

Επειδή κάποιος ανώνυμος (δηλώσαμε ότι ανώνυμα δε βάζουμε) διαμαρτυρήθηκε ως εξής: "ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ. ΕΛΕΟΣ!!!!" ενημερώνουμε ότι εδώ http://eaaslarisas.blogspot.com/2011/10/blog-post_6109.html υπάρχει η ανακοίνωση του ΣΥΝ και μάλιστα είναι και από τις δημοφιλείς αναρτήσεις.