---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ανακοίνωση ΜΤΣ για Μέρισμα Δ' Τριμήνου


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
3/10/2011
ΤΙΤΛΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Δ' ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2011
ΚΕΙΜΕΝΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στους μερισματούχους του ότι, για τους γνωστούς λόγους οικονομικής δυσπραγίας του Ταμείου, η καταβολή του μερίσματος Δ’ Τριμήνου 2011 δεν θα καταστεί δυνατό να πραγματοποιηθεί την προγραμματισμένη ημερομηνία της 5ης Οκτ 2011.

Σε κάθε περίπτωση, η ακριβής ημερομηνία θα γνωστοποιηθεί με νέα ανακοίνωση του Ταμείου, η οποία προσδιορίζεται, κατ’ εκτίμηση, μετά την 17η Οκτωβρίου 2011.


Εκ του ΜΤΣ

7 σχόλια:

Apostolos είπε...

Τα ίδια Παντελή μου, τα ίδια Παντελάκη μου.

Ανώνυμος είπε...

Δυσπραγία και πράσινα άλογα.
Ηρθε η ώρα για δυναμικές κοινοιτοποιήσεις .
Απόστολε ανέλαβε πρωτοβουλία επειγόντως.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι δεν υπάρχουν λεφτά το κατάλαβα. Το ότι θα πρέπει να καθυστερήσουν δεν το κατάλαβα. Τί θα αλλάξει από τις 5 μέχρι τις 17 Οκτωβρίου, θα βρουν τότε λεφτά; Και τότε γιατί δεν άρχιζαν να τα ψάχνουν 12 ημέρες νωρίτερα ώστε στις 05 Οκτ να πληρωνόμασταν; Γιατί κάθε φορά ψάχνουν για λεφτά καθυστερημένα; Γιατί δεν αρχίζουν να ψάχνουν από τώρα για τα λεφτά που θα έπρεπε να μας δώσουν στις 05 Ιανουαρίου; Μήπως γιατί θα έπρεπε αντί για το ΓΕΕΘΑ να μπουκάρουμε στο ΜΤΣ;
Απόστρατος Μεγαλοεπενδυτής

Minas Sfakianakis είπε...

Είναι που όπως λέει η τελευταία πληροφόρηση, απ'τον Οκτώβριο θ'αρχίσει η καταβολή των ΒΕΑ που σταμάτησαν προ 3ετίας, οπότε υφίσταται μια δυσπραγία..
Απ'το επόμενο 3μηνο, θα γίνεται κανονικά η καταβολή & των ΒΕΑ & των μερισμάτων- βοηθημάτων..
αχχαχαχαχαχαχαχαα
αχχαχαχαχαχαχαχαα
αχχαχαχαχαχαχαχαα

Γιώργος Χ. είπε...

Προφανώς περιμένουν να πέσει η 6η δόση για να ζητήσουν και αυτοί μερίδιο.

Η μόνη λύση είναι αρχικά να στείλουμε εξώδικα στο ΜΤΣ σε πρόσωπα όμως και όχι στον οργανισμό π.χ. στο Διοικητικό Συμβούλιο και στον Πρόεδρο ονομαστικά. Για να δούμε πόσα απίδια βαστά ο σάκος.

Minas Sfakianakis είπε...

Α, κοιτάξτε δε, όλοι αυτοί που θα μας δώσουν τώρα τον Οκτώβριο ΒΕΑ & μερίσματα- βοηθήματα μαζί, κανονίστε για τη σωστή & ορθολογική τοποθέτησή τους.. Είναι δύσκολες οι μέρες που περνάμε..
Γιώργο Χ δυστυχώς, απ'όσο γνωρίζω, για να κάνεις αγωγή κατά προσώπων, πρέπει να υφίστανται απτές αποδείξεις αδικήματος..
Άφήστε παιδιά, ντουβάρι παντού..

Γιώργος Χριστοδουλάκης είπε...

Mόνο αν ενεργοποιηθούμε όλοιμαζί θα αρχίσουν να μας υπολογίζουν. Και φυσικά αυτά που λέμε πρέπει να τα διεκδικείσουμε δικαστικά άμεσα.