---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Διαδικασία Επιλογής Δικηγόρου


          Αξιότιμη κυρία, Αξιότιμε κύριε,
       σας απευθύνουμε το παρόν e-mail προκειμένου να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε μία ομάδα αποστράτων 400 και πλέον ατόμων, οι οποίοι έχουμε την πρόθεση να διεκδικήσουμε δικαστικώς την άρση της μεγάλης αδικίας των επιπλέον περικοπών που έχουμε υποστεί με μοναδικά κριτήρια την ηλικία (κάτω των 60 ετών) και τον τρόπο αποστρατείας (με αίτηση μας). Προς επίρρωση του θέματος σας διαβιβάζουμε, συνημμένα, επιστολές με επιχειρήματα αλλά και χαρακτηριστικά παραδείγματα υπέρ των θέσεων μας.
Οι περικοπές έχουν γίνει με τους νόμους 3847/2010 (περικοπή των επιδομάτων εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα και του επιδόματος αδείας) και  3986/2011 (επιπλέον μηνιαία εισφορά 6 έως 10%). Υπό ψήφιση βρίσκεται και το πολυνομοσχέδιο «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο - βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις», με το οποίο προβλέπεται περαιτέρω μείωση 40% των συντάξεων πάνω από 1.000 ευρώ, για όσους είναι κάτω των 55 ετών.
Για τον παραπάνω λόγο, συγκροτήθηκε 5μελής επιτροπή, η οποία θα προβεί στην επιλογή δικηγόρου μεταξύ αυτών που τα μέλη μας έχουν προτείνει. Εσάς σας πρότεινε ο κ. ........... ...............

Τα κριτήρια που έχουν καθορισθεί έχουν όπως παρακάτω:
       α.         Προηγούμενο σχετικό έργο που έφερε σε πέρας το γραφείο με επιτυχία.
β.         Το αρχικό κόστος ανά άτομο μέχρι τελεσιδικίας.
γ.   Το ύψος της δικηγορικής αμοιβής σε ποσοστό επί του επιδικαζόμενου ποσού, με δεδομένο ότι η κατ’ έτος παρακράτηση βρίσκεται μεταξύ 800 ευρώ (μόνο δώρα – επίδομα αδείας) και 3.000 ευρώ (επιπλέον μηνιαία εισφορά 6 έως 10%). Σε περίπτωση που ψηφισθεί το πολυνομοσχέδιο το παραπάνω εύρος θα διαμορφωθεί από 1.500 έως 5.000 ευρώ.
δ.         Η ταχύτητα εκδίκασης που μπορεί να πετύχει, το γραφείο.

     Παρακαλούμε όπως έχουμε την προσφορά σας μέχρι 20 Οκτ 2011, καθόσον έχουμε αναλάβει την υποχρέωση να επιλέξουμε δικηγόρο μέχρι 30 Οκτ 2011.
     Με εκτίμηση για την επιτροπή
       Αποστόλης Παπαπαρίσης 

Το παραπάνω e-mail στάλθηκε σε όσους δικηγόρους πρότειναν οι συνάδελφοι που συμμετέχουν στην εν λόγω προσπάθεια.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κ. Παπαπαρίση είμαι σίγουρος ότι ακούσατε τα τελευταία νέα από την Τρόικα....
Φανούρης

Apostolos είπε...

Άκουσα ή μάλλον διάβασα αυτά που διαδίδουν τα πληρωμένα παπαγαλάκια των ηλιθίων. Θέλουν να είμαστε και ευχαριστημένοι που μας κόβουν το 40%. Ελπίζω να μην πατήσουμε την πεπονόφλουδα και πάλι. Ξέρεις τι σημαίνει casus belli; Αυτό πρέπει να είναι για εμάς η ίση μεταχείριση. Φτάνει πια ο ραγιαδισμός.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να έχετε δίκιο αλλά δεν γίνεται να ζούμε κάτω από τη συνεχή απειλή της πλήρους οικονομικής καταστροφής μας.
Είναι διαφορετικό να γνωρίζεις ότι, θα πρέπει να ζήσεις με χ αποδοχές για κάποια χρόνια και διαφορετικό να μην ξέρεις στην κυριολεξία τι σου ξημερώνει. Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους.
Φανούρης

Ανώνυμος είπε...

EΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΟΙΚΑ.ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 60.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΛΕΟΣ.ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΡΙΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ.ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΕΛΑΣ.

pantelis skrivamos είπε...

Κύριοι εάν αποστρατευτήκαμε παράνομα ας μας επαναφέρουν. Εάν είμαστε νόμιμοι , που είμαστε, ας μας συμπεριφερθούν ισόνομα και ισότιμα, όπως το Σύνταγμα ορίζει.

beelovers είπε...

και εγω ειμαι μαζι σας βασιλης καλαμιωτης σμυ 82