---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Ελικοπτεράς προς Τηλεοπτικό Σταθμό ALPHA

Προς: news@alphatv.gr, hr@alphatv.gr
ΠΡΟΣ: Τον Τηλεοπτικό Σταθμό ALPHA
Κύριοι
     Ο κος Βερύκιος δημοσιογράφος του καναλιού σας αναφέρθηκε σε ενημερωτικό δελτίο ειδήσεων την 30/09/2011 σε απόστρατο Αξιωματικό και μάλιστα Ελικοπτερά 45 ετών με σύνταξη 2.700 ευρώ με ειρωνικό και απαξιωτικό τρόπο.
     Προς αποκατάσταση της αλήθειας και επιφυλασόμενος παντός νομίμου δικαιώματος περί "συκοφάντησης και διασποράς ψευδών ειδήσεων" σας γνωρίζω τα παρακάτω:  Ονομάζομαι Χρήστος Χρηστίδης και  είμαι 47 ετών Αντισυνταγματάρχης ε.α.  απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων το 1988  με 36 χρόνια συντάξιμης υπηρεσίας Συνταγματικά κατοχυρωμένης από τον Κώδικα περί Πολιτικών και Στρατιωτικών Συντάξεων όπως ίσχυε την εποχή που υπέβαλλα την Αίτηση Αποστρατείας μου.
     Το τελευταίο τριμηνιαίο εκκαθαριστικό της συντάξεώς μου από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (που είναι στη διάθεσή σας) αναφέρει ως ΚΑΘΑΡΕΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ αποδοχές το ποσό των 1.570 ευρώ συμπεριλαμβανομένου και του Επιδόματος Οικογενειακής Βοηθείας (Ε.Ο.Β.) που σημειωτέον ισχύει για όλου τους Δ.Υ. και είναι στη διάθεσή σας.
     Με την εξαγγελθείσα περικοπή του 40% για  ποσό συντάξεως άνω των 1000 ευρώ που εξαγγέλθηκε από τον Κο ΥΕΘΑ και αφορά τους συνταξιούχους κάτω των 55 ετών η συνταξή μου θα φτάσει περίπου στα 1.340 ευρώ.
     Ήμουν αλεξιπτωστής, καταδρομέας, χεριστής αεροσκαφών και ελικοπτέρων και γνωρίζω να χειρίζομαι όλα τα άρματα και τα οχήματα του Ελληνικού Στρατού.
     Επειδή η άποψη του κου Βερύκιου με θίγει προσωπικά διότι εκφωνήθηκε με το  ανάλογο ύφος και επειδή θεωρώ ότι η διασπορά ψευδών ειδήσεων παραπληροφορεί την κοινή γνώμη δημιουργώντας ψευδείς εντυπώσεις παρακαλώ για την ΑΜΕΣΗ αποκατάσταση της αλήθειας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο έτσι μπράβο,
για να βάζουμε αυτούς τους ψεύτες στη θέση τους.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο καταδυναστευόμενος ελληνικός λαός γιαουρτώνει πολιτικούς και δημοσιογράφους.
Είναι αμφότεροι τα όργανα της ίδιας ορχήστρας.

Ανώνυμος είπε...

Η Ε.Α.Α.Σ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΣΗ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60,ΑΝΩ ΤΩΝ 55,ΑΝΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ Κ.Λ.Π?
ΚΕ ΜΑΥΡΟΔΟΠΟΥΛΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 214 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ,ΟΠΩς ΕΠΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΤΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΧΗΣε.α ΕΦΥΓΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΤΓΧΗΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 25 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΜΑ ΧΡΟΝΙΑ!!ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΝΑ 3ΜΗΝΟ,ΕΣΥ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 45 ΕΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΣ 2500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!!ΝΑ ΠΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΣΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΧ ΑΠΟΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ,ΤΩΝ 600 ΕΥΡΩ!!ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΦΙΛΤΑΤΕ!!