---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

5 Σεπ 2012: ΕΑΑΣ, ΕΑΑΑ, ΠΟΑΣΑ, ΠΟΣ, ΑΚiΣ και ΣΑΑΑΣ, υποστηρίζουν τη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Αποστράτων, της 6ης Σεπ 2012, στην πλατεία Νομαρχίας της Λάρισας

     Τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Αποστράτων ΣΞ, ΠΑ, ΠΝ, ΕΛΑΣ και ΠΥ, των νομών Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Πιερίας και Τρικάλων, της 6ης Σεπτεμβρίου 2012 στην πλατεία Νομαρχίας της Λάρισας, εκτός από τους συμμετέχοντες, υποστηρίζουν και καλούν τα μέλη τους να συμμετάσχουν:

     Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), η οποία θα εκπροσωπηθεί από τον πρόεδρο του ΔΣ, Αντγο ε.α. Μαυροδόπουλο Παντελή και τα μέλη του ΔΣ Αντγο ε.α. Κρασσά Ιωάννη, Αντγο (ΕΛΑΣ) ε.α. Παρασκευόπουλο Ηλία και Υπτγο ε.α. Σταθόπουλο Βασίλειο.


     Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΣ), Χαιρετισμό εκ μέρους του προέδρου του ΔΣ, Απτχου ε.α. Κατσαντώνη Βασιλείου, θα απευθύνει ο πρόεδρος της ΕΑΑΑ Λάρισας Απτχος ε.α. Βάγιας Χρήστος.


     Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας (ΠΟΑΑΣΑ)Χαιρετισμό εκ μέρους του προέδρου του ΔΣ, Υπτγου ε.α. Αθανασίου Θεόφιλου, θα απευθύνει ο πρόεδρος του ΣΑΧ-ΕΛΑΣ Λάρισας Διβάνης Βασίλειος.


    Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών (ΠΟΣ), η οποία θα εκπροσωπηθεί από τον πρόεδρο του ΔΣ Ταξχο ε.α. Νικολόπουλο Βασίλειο και μέλη φορέων που εκπροσωπεί. 
     
     Η Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών (ΑΚiΣ), η οποία θα εκπροσωπηθεί από τον πρόεδρο του ΔΣ, Σχη ε.α. Χρηστίδη Χρήστο και άλλα μέλη του ΔΣ.

     Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Στρατού (ΣΑΑΑΣ), ο οποίος θα εκπροσωπηθεί από τον αντιπρόεδρο του ΔΣ, Τχη ε.α. Καραγιώργο Γεώργιο.

 

4 σχόλια:

Βασιλης Οικονομοπουλος είπε...

Επιτέλους διαβάζω το αυτονόητο !

Ανώνυμος είπε...

"ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΗ".
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!
θεόφιλος Φάκος

beelovers είπε...

μπα! η ΕΑΑΣ εκανε πισω ? δεν το πιστευω οτι ξυπνησαν εκει μεσα και τιναξαν την ναφθαλινη απο πανω τους!!

Κωνσταντίνος είπε...

Τέρμα η γρίνια. Τέλος καλό όλα καλά!!! Καλή επιτυχία!!!