---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Απάντηση Προέδρου ΕΑΑΣ Καρδίτσας στον Πρόεδρο και στο ΔΣ της ΕΑΑΣ

       Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
     Σας παρακαλώ, όπως  ενημερώσετε το  Δ.Σ., ότι στις  6-9-2012 οι απόστρατοι του Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής  Αεροπορίας, της Ελληνικής Αστυνομίας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας, των Ν. Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Πιερίας, συνδιοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Λάρισα (πλατεία Νομαρχίας) για τις φημολογούμενες νέες κι άδικες μειώσεις στους μισθούς των εν ενεργεία και στις συντάξεις των εν αποστρατεία συναδέλφων μας.
     Δυστυχώς για τους παραπάνω λόγους δεν θα παρευρεθώ στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της 6ης Σεπτεμβρίου.
     Κύριε Πρόεδρε σας προσκαλώ, εάν θέλετε, να παρευρεθείτε, εσείς ή αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. στην συγκέντρωση  μας, προκειμένου από κοινού, να αγωνιστούμε για τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων μας.
     Εξηγήσεις ή και αντικαταστάσεις ας τις αφήσουμε για τον άλλο μήνα που  θα έχουν ανακοινωθεί επίσημα πλέον τα νέα μέτρα.
Με Σεβασμό κι εκτίμηση
Σχης ε.α. Παναγιώτης  Καραΐσκος

1 σχόλιο:

nakostest είπε...

Οφείλουμε να συγχαρούμε δημόσια τους Προέδρους Τοπικών Παραρτημάτων της ΕΑΑΣ, που επέλεξαν την 06 Σεπ. 12 να βρίσκονται στη Συγκέντρωση Αποστράτων της Λάρισας την οποία διοργάνωσαν, αντί να κατέβουν στην Αθήνα για «παροχή εξηγήσεων» ενώπιον του ΔΣ της ΕΑΑΣ όπου, εντελώς τυχαία (sic!), κλήθηκαν να παρουσιασθούν στην αυτή ημερομηνία, την 06 Σεπ. 12.

Θεωρούμε δέ οτι -και παροτρύνουμε όπως-, άπαντες οι τυχόν εγκαλούμενοι Πρόεδροι Τοπικών Παραρτημάτων των Ενώσεων Αποστράτων για τον αυτό λόγο, πρέπει να δημοσιεύσουν αντίστοιχες απαντήσεις προς τους Προέδρους των ΔΣ των Ενώσεών τους.

http://greg61.gr/blog/%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83/