---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2013

Διακλαδικότητα ΚΑΑΥ-ΘΑΝ-ΚΕΔΑ. Τελικά τι ισχύει;

Διάβασα σε αρκετά blogs - sites ότι το ΓΕΕΘΑ έστειλε σήμα περί διακλαδικότητας των ΚΑΑΥ. Το σήμα έγραφε: 1.  Παρακαλούμε για τις ενέργειες σας προκειμένου να επιτραπεί η δυνατότητα χρήσης των εγκαταστάσεων και ελεύθερης εισόδου των εν αποστρατεία στελεχών που έχουν το σχετικό δικαίωμα σε όλα τα κέντρα παραθερισμού των ΕΔ (ΚΑΑΥ - ΘΑΝ - ΚΕΔΑ) ανεξαρτήτως Κλάδου, (πλην νομού Αττικής) και εφόσον στη συγκεκριμένη περιφέρεια δεν υφίσταται παραθεριστικό κέντρο αντίστοιχο του Κλάδου τους. 2.  Επισημαίνεται ότι το δικαίωμα παραθερισμού των ανωτέρω στελεχών εξακολουθεί να υφίσταται μόνο για τα αντίστοιχα του Κλάδου τους παραθεριστικά κέντρα. 3.  Οι Ενώσεις Αποστράτων παρακαλούνται για την κοινοποίηση των ανωτέρω στα μέλη τους. Απευθυνθήκαμε στην ΕΑΑΣ προκειμένου να μας το επιβεβαιώσει και η απάντηση που πήραμε ήταν σαφής. "Ουδέποτε πήραμε τέτοιο σήμα". 

Ας μας το επιβεβαιώσει κι εμάς κάποιος προκειμένου να ενημερώσουμε τα μέλη μας καθόσον καλή η αμεσότητα της είδησης αλλά δεν είναι ορθόν και πρέπον να ενεργούμε (κοινοποίηση στα μέλη μας) μέσω πληροφοριών που έχουν ορισμένα blogs και sites. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: