---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Σοκ στα Χανιά: Αυτοπυροβολήθηκε Απόστρατος μόλις έλαβε την εντολή έξωσης

Το έχουμε γράψει κατ' επανάληψη. Οι απόστρατοι χτυπήθηκαν οικονομικώς περισσότερο από κάθε άλλη κοινωνική ομάδα. Η ευθύνη των συμβούλων των κυβερνήσεων των τελευταίων 3 χρόνων, είναι τεράστια. Η αξιοπρέπεια όπλισε τον συνάδελφο σε αυτή την απονενοημένη πράξη. Οι ενώσεις μας πρέπει να έχουν τα μάτια και τ' αυτιά τους ανοιχτά προκειμένου αν είναι δυνατόν να προλάβουν τέτοιες καταστάσεις. Η ανάρτηση από το newpost.gr γράφει: 
Τραγωδία χωρίς προηγούμενο είναι αυτή που συγκλονίζει τα Χανιά από το πρωί της Τετάρτης. Λίγο μετά τις 11 το πρωί, απόστρατος συνταξιούχος του ΣΞ...
δέχτηκε επίσκεψη από δύο δικαστικές επιμελήτριες, οι οποίες του επέδωσαν εντολή έξωσης λόγω οφειλών σε ενοίκια από το σπίτι όπου διέμενε στην οδό Παλαμά 16. Ο 74χρονος, ο οποίος τις υποδέχτηκε με τις πυτζάμες, ήταν ευγενέστατος και τους ζήτησε να του δώσουν «μισό λεπτό»  ώστε να ντυθεί. «Πήγε στην κρεβατοκάμαρα και οι κοπέλες τον περίμεναν στο σαλόνι. Τότε άκουσαν έναν πυροβολισμό. Έτρεξαν και τον βρήκαν αιμόφυρτο», λέει στο newpost  ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος, Ευθύμιος Πρεκετές.

Ο 74χρονος είχε αυτοπυροβοληθεί στο στήθος. «Αμέσως οι συναδέλφισσες κάλεσαν το ΕΚΑΒ και τον συνόδευσαν με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χανίων όπου ακόμη νοσηλεύεται. Ο ηλικιωμένος χρωστούσε ενοίκια αρκετών μηνών», λέει ο κ. Πρεκετές.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ηλικιωμένος δέχτηκε τις δικαστικές επιμελήτριες χωρίς να αντιδράσει και όπως τόνισαν οι δύο γυναίκες «ήταν ιδιαίτερα ευγενικός». Ο 74χρονος νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν έχουν «πειραχτεί» ζωτικά όργανα. Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται και οι δύο δικαστικές επιμελήτριες οι οποίες βρίσκονται ακόμη στο νοσοκομείο περιμένοντας την ενημέρωση από τους θεράποντες.

1 σχόλιο:

Apostolos είπε...

Ο συνάδελφος είναι εκτός κινδύνου.