---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΑΑΣ - 23 Νοεμβρίου 2011 - Πρόθεση Διοργάνωσης Ημερίδας στο Πολεμικό Μουσείο

Αντγος ε.α Παντελής Μαυροδόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. Ε.Α.Α.Σ
Χαριλάου Τρικούπη 18Α, Τ.Κ 106 79, Τηλ : 210 362 44 95 ,  Κιν :  6974 017 717

ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΑΑΣ

            Συγχαρητήρια κ. Γεωργιάδη, συγχαρητήρια - συγχαρητήρια. Εκ μέρους του Δ.Σ σας εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στο έργο σας για το καλό των Μελών του Παραρτήματος αλλά και της Ενώσεως συνολικά. Εύχομαι και στα λοιπά Παραρτήματα που δεν έχουν ακόμη την σύνδεση με το διαδίκτυο (με την τεχνοοικονομική βοήθεια της ΕΑΑΣ) να αποκτήσουν αυτή την δυνατότητα το ταχύτερο δυνατόν.

            Με την ευκαιρία σας γνωρίζω ότι τα ταχυδρομικά τέλη αποστολής των εφημερίδων σχεδόν τριπλασιάστηκαν με Νόμο από Σεπτ 2011. Η απόφαση είναι αποτέλεσμα πιέσεως της ΤΡΟΙΚΑ για διακοπή της επιχορηγήσεως των ταχυδρομικών τελών από το δημόσιο χρήμα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Εθνική Ηχώ (Ε.Η) θα σας παραδίδεται στα χέρια σας με κόστος τριπλάσιο από αυτό που κοστίζει σήμερα. Για παράδειγμα σήμερα ταχυδρομούμε  20.000 εφημερίδες Χ 0,11 Ευρώ εκάστη = 2.200 Ευρώ. Με το νέο τιμολόγιο των ΕΛ.ΤΑ από Σεπτέμβριο 2011 το κόστος μετατρέπεται σε: 20.000 εφημερίδες Χ 0,30 Ευρώ εκάστη = 6.000 Ευρώ
            Όσον αφορά την έκδοση της Εθνικής Ηχούς, υπάρχει σύμβαση μεταξύ Ενώσεως και του Εκδοτικού Οίκου για εκτύπωση 20.000 περίπου εφημερίδων από το 2010 με ισχύ έως Ιουλ του 2013. Η πληροφορία αυτή σας δίδεται επειδή μερικοί Συνάδελφοι προτείνουν την διακοπή αποστολής της Ε.Η. σ΄ αυτούς λόγω του ότι έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο (ορθό και θα γίνει ελπίζω σύντομα, είναι τεχνικό πρόβλημα και θα ενημερωθείτε με λεπτομέρειες από προσεχή έκδοση της Εθνικής Ηχούς ή ηλεκτρονικά ).
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν υποθέσουμε ότι 2.000 Μέλη μας θα επιθυμούν μόνο με ηλεκτρονική αποστολή να λαμβάνουν τις ηλεκτρονικές εκδόσεις της Ε.Η, δεν θα πάψει το οικονομικό πρόβλημα του πως θα αποστέλλονται οι υπόλοιπες 18.000 εφημερίδες. Άπαντα τα ανωτέρω έρχονται σαν πρώτη απάντηση σε προηγούμενα εμαιλς Συναδέλφων με αντικείμενο θέματος την ηλεκτρονική αποστολή (δεν σας λησμονήσαμε ή σας αγνοήσαμε να σας απαντήσουμε). Προς τούτο, θα παρακαλούσαμε να έχουμε απόψεις από τους αποδέκτες του παρόντος για να βρούμε την χρυσή λύση εάν είναι δυνατόν).

            Πληροφοριακά σας αναφέρω ότι σχεδιάζουμε στις 23 Νοε 2011 (ημέρα Τετάρτη) την διοργάνωση ημερίδας στο Πολεμικό Μουσείο (09:00 έως 15:00) με σκοπό την ενημέρωσή σας επί όλων των θεμάτων που μας απασχολούν, αλλά και την καταγραφή των απόψεών σας, για καθορισμό πορείας ανάλογης της Ιστορίας της Ε.Α.Α.Σ σε συνδυασμό με τα νέα δεδομένα και τις εξελίξεις).   

Με τιμή προς άπαντες

Δεν υπάρχουν σχόλια: