---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Παρασκευή - 30 Σεπτεμβρίου 2011 - 13:00 Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 13.00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (επί της Μεσογείων), από οργανώσεις αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ).       Καλούμε όλους τους συναδέλφους, απόστρατους των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας, όπως και κάθε πολίτη που θέλει να ενώσει τη φωνή του με τη δική μας, να δώσουμε δυναμικό παρόν, να δηλώσουμε παρόντες στον αγώνα του Ελληνικού Λαού, να απαιτήσουμε σεβασμό και να διεκδικήσουμε βιώσιμες λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν το κλάδο μας και γενικότερα όλους τους Έλληνες.
       Η συγκέντρωση είναι στα πλαίσια του Συντάγματος και των Νόμων, δεν θα κλείσουν δρόμοι και δεν θα εμποδίσουμε κανένα πολίτη στην καθημερινότητά του.

1 σχόλιο:

Minas Sfakianakis είπε...

Έδειξε προ ολίγου στιγμιότυπα ο ALPHA. Επικεντρωμένα, Όχι περί των υφισταμένων αιτημάτων, Όχι περί των λόγων που οδήγησαν αυτή την ιδιάζουσα κατηγορία πολιτών να προχωρήσουν σ'αυτήν την κοινητοποίηση, Όχι επεξηγώντας ή τονίζοντας ότι αποστρατεύονται με αίτησή τους, ή υπαιτιότητα της Υπηρεσίας, παίρνοντας τα δικαιούμενα ανάλογα με τα χρόνια που υπηρέτησαν (κανονικά, ή μειωμένα αναλόγως).
Τα 40 δευτερόλεπτα που παρουσίασαν το θέμα, επικεντρώθηκαν στα στιγμιότυπα της φασαρίας εμπρός στα κατεβασμένα ρολά της Πύλης του Πενταγώνου. Κατεβασμένα ρολά!! Στους απόστρατους συνεδέλφους!! Κάτι έπιασε μάλιστα τ'αυτί μου, ότι τους προειδοποίησαν ότι αν συνεχιζόταν η φασαρία, θα γινόταν χρήση βίας!! Στους απόστρατους συναδέλφους!! Ωραία, πολύ ωραία!!
Το φινάλε όμως τόδωσε ο Βερύκοκος, λέγοντας μόνο: "45 χρονών ελικοπτεράδες, με σύνταξη 2.700 ευρώ.. Τώρα όμως θα παίρνουν 1700"
Όχι όλοι τους κύριε Βερύκοκε.. Αυτοί που είναι στον πάτο του Αιγαίου, ή στις πλαγιές της Ευβοίας, ή αυτοί που έγιναν ένα οι καμμένες σάρκες τους με το χώμα των Μεγάρων, ή δεν τα παίρνουν..
Δε χαρακτηρίζεται όλος ο Στρατός κύριε Βερύκοκε απ'τους ελικοπτεράδες. Αλλά που να ξέρεις εσύ τι θα πει νάσαι τεθωρακισμένος & να κάνεις Αίσιο κατακαλόκαιρο με 45 βαθμούς & να ρίχνεις αυγό πάνω στο μέταλλο του άρματος, έτσι επειδή στόπε κάποιος & όντως να το βλέπεις να τηγανίζεται.. Που να ξέρεις εσύ τι θα πει νάσαι επικεφαλής υπαξιωματικός ή αξιωματικός φάλαγγος καυσίμων σε βυτιοφόρα κατασκευής Β'ΠΠ & να πρέπει να παραδώσεις καύσιμα σε διαδρομή 500ΧΛΜ..
Που να ξέρεις εσύ απ'αυτά & πολλά άλλα.. Εσύ ξέρεις μόνο τα συντεχιακά σου..!